Libnet.ro
UNICEF

14:30

Antenele parasesc sediul din Bucuresti - Ploiesti pana pe 25 martie. Romexpo - sediu temporar

Hotnews Hotnews,
 Antenele parasesc sediul din Bucuresti - Ploiesti pana pe 25 martie. Romexpo - sediu temporar

Sediul Antenelor din Bucuresti - Ploiesti va fi mutat total pana pe 25 martie, cand se va face predarea cladirii. Turnul din strada Garlei a fost deja golit, iar predarea lui, potrivit informatiilor Paginademedia. ro, se va face in urmatoarele zile, pe 17 martie. continuă pe Hotnews

Antenele parasesc sediul din soseaua Bucuresti-Ploiesti si se muta temporar la Romexpo

Sediul Antenelor din Bucuresti - Ploiesti va fi mutat total pana pe 25 martie, cand se va face predarea cladirii, scrie Paginademedia. ro.

Arestari in cazul celor doi evadati de o sectie de politie din Bucuresti. Sotia lui Tulli Renato a ajuns dupa gratii

Dupa aproape o zi de audieri, sotia lui Tulli Renato, unul dintre cei doi barbati care au evadat, duminica trecuta, de la o sectie de politie din Bucuresti, a fost arestata, vineri seara, pentru 30 de zile, pentru inlesnirea evadarii. Femeia este acuzata ca si-a ascuns sotul timp de patru zile.

FOTO. Incendiu de amploare in Piata Moghioros din Bucuresti. Un restaurant si un depozit de fructe au fost distruse

Un incendiu de amploare a izbucnit, vineri seara, in Piata Moghioros din Bucuresti. Un restaurant si un depozit de fructe au fost distruse. Au mai fost afectate o pescarie si cateva magazine din zona. Doua persoane au suferit atacuri de panica.

Trupul neinsufletit al Iolandei Balas Soter va fi depus duminica la Capela Cimitirului Militar din Bucuresti

Trupul neinsufletit al fostei mari atlete Iolanda Balas Soter va ramane la sediul federatiei inca o zi, pana duminica, la ora 15, dupa care va fi depus la Capela Cimitirului Militar Ghencea, a anuntat sambata Federatia Romana de Atletism.

Avocat din Bucuresti retinut pentru evaziune fiscala. Prejudiciul se ridica la 1,5 milioane de euro

Un avocat in cadrul Baroului Bucuresti, Florin Catalin Ivan, a fost retinut, ieri, pentr infractiunii de evaziune fiscala. in cursul zilei de astazi,11 martie 2016, inculpatul va fi prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Curtii de Apel Bucuresti. Pentru recuperarea rejudiciului, procurorii su pus sechestru asupra unui numar de 5 imobile si asupra unor conturi bancare identificate in proprietatea inculpatului.

Scandalul E-Coli. Doi copii din Arges si doi din Fetesti, trimisi la spitalele din Bucuresti

Doi copii cu probleme digestive au fost transferati in ultimele 24 de ore de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, Alti doi, de aceasta data din Fetesti, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU), au fost internati vineri seara in Sectia de nefrologie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curi .

FOTO. Incendiu de amploare intr-o cladire comerciala din Piata Moghioros din Bucuresti

Un incendiu de amploare a izbucnit, vineri seara, intr-o cladire comerciala din Piata Moghioros din Bucuresti. Doua persoane au suferit atacuri de panica.

FOTO. Incendiu de amploare intr-un restaurant din Piata Moghioros din Bucuresti

Un incendiu de amploare a izbucnit, vineri seara, intr-un restaurant din Piata Moghioros din Bucuresti.

UPDATE. Doua persoane au suferit atacuri de panica, dupa ce un incendiu a izbucnit in aceasta seara la un depozit din Piata Moghioros din Bucuresti

Pompierii au localizat incendiul izbucnit, in aceasta seara, la un depozit comercial din Bucuresti, situat in cartierul Drumul Taberei, in spatele Pietei Moghioros.

Petit Bateau deschide al doilea magazin din Bucuresti cu 175.000 euro

Petit Bateau, marca franceza de vestimentatie care a inventat body-ul pentru bebelusi, deschide al doilea magazin in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor, in urma unei investitii de 175. 000 de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )