Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un anti-inflamator ieftin, testat ca tratament pentru Covid-19. Pe piata din Romania costa circa 10 leicutia

B1 B1,
Un anti-inflamator ieftin, testat ca tratament pentru Covid-19. Pe piata din Romania costa circa 10 leicutia

Noi descoperiri ale specialistilor, in lupta impotriva noului coronavirus. in cadrul unuia dintre cele mai mari studii din lume , anti-inflmatorul Colchicina va fi testat ca posibil tratament pentru SARS-CoV-2. continuă pe B1

Crina Abrudan a scapat de problema caderii parului printr-un tratament pentru scalp realizat de Iancu Morad

Crina Abrudan s-a confruntat in ultimele luni cu problema caderii parului, cauzata inclusiv de seriile repetate de colorare care au degradat si radacina firului de par. Vedeta a apelat la o procedura avansata, realizata de medicul chirurg estetician Iancu Morad, in urma careia a fost restaurata sanatatea podoabei capilare.

inca un membru USR, testat pozitiv pentru COVID-19. Deputatul Tudor Benga avea simptome inca de duminica

Inca un membru USR este infectat cu COVID-19. Este vorba despre deputatul Tudor Benga a anuntat ca a fost diagnosticat cu viroza produsa de noul coronavirus. Acesta a anuntat ca a fost testat pozitiv, vineri,.

Burse in valoare totala de 55.000 de euro pentru cadre didactice din mediul universitar, de la firme IT din Romania. Lista castigatorilor

Industria IT din Romania a oferit in total 55. 000 de euro, prin intermediul proiectului Bursele ANIS, sub forma unor sponsorizari de cate 5. 000 de euro cadrelor didactice tinere, pentru sustinerea unor cursuri tehnologice inovatoare. in editia din acest an au fost selectate 11 cursuri, ce vizeaza tehnologii precum Cybersecurity, Machine Learning, Artificial Inteligence, Big Data, Health Tech si Tech for All, propuse de asistenti sau lectori universitari, cu varste cuprinse intre 28 si 38 de ani, ce activeaza in universitati prestigioase din Romania.

Mircea Fechet: Programul Rabla pentru electrocasnice incepe din 15 decembrie. Sunt incluse 9 categorii de produse Cum pot fi folosite voucherele

Mircea Fechet, ministrul Mediului, a anuntat ca programul Rabla pentru electrocasnice 2020 va incepe din 15 decembrie. Bugetul alocat este de 40 de milioane lei. Autoritatile estimeaza ca peste 100. 000 de ro.

Razbunarea lui Erdogan: 27 de persoane, condamnate la inchisoare pe viata pentru puciul ratat din 2016

Un tribunal turc a condamnat joi 27 de persoane la inchisoare pe viata in dosarul deschis dupa puciul ratat din 2016. Majoritatea celor condamnati sunt ofiteri si piloti, scrie.

Turcia: 27 de persoane, condamnate la inchisoare pe viata pentru puciul ratat din 2016

Un tribunal turc a condamnat joi 27 de persoane, majoritatea ofiteri si piloti, la inchisoare pe viata la finalul principalului proces privind tentativa ratata de puci din 2016 care a vizat rasturnarea de la putere a presedintelui Recep Tayyip Erdogan, potrivit AFP.

Avertizarea nowcasting. Meteorologii au emis cod galben de ceata pentru aceste regiuni din Romania

Meteorologii ANM au emis in aceasta dimineata doua coduri galbene de ceata, valabile pentru mai multe localitati si regiuni din tara. Avertizarea este valabila pana la pra 09. 00, respective 10. 00, iar ANM .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )