Libnet.ro
UNICEF

05:15

Antisemitul Roger Waters

Hotnews Hotnews,
 Antisemitul Roger Waters

Un rabin, pus pe atras atentia asupra lui, s-a trezit, deunazi, sa strige-n gura mare ca Roger Waters e un nenorocit de antisemit, ca uraste evreii mai ceva decit urasc evreii saracia, si ca ar trebui ca musai sa-si ceara scuze si sa scape, dracului, de steaua lui David de pe porcul zburator ce apare, la un moment dat, deasupra publicului, in concertele fostului membru Pink Floyd, scrie Alex Mihaileanu, pe blogul lui, Subiectiv. ro. continuă pe Hotnews

VIDEO incep pregatirile pentru concertul Roger Waters: Zidul se construieste in Piata Constitutiei

Lucrarile pentru concertul anului - Roger Waters - The Wall - incep marti seara, in Piata Constitutiei din Capitala. De astazi, de la ora 20. 00, Piata Constitutiei va fi inchisa pana dupa show-ul din 28 august.

Restrictii de trafic in Capitala pentru concertul lui Roger Waters.

Traficul rutier va fi restrictionat, incepand de joi si pana pe 31 august, in zona Pietei Constitutiei din Bucuresti, pentru pregatirile necesare concertului The Wall care va fi sustinut de Roger Waters pe 28 august, potrivit unui comunicat al Brigazii Rutiere a Capitalei. Cu ocazia concertului Roger Waters - The Wall, in Piata Constitutiei, Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor in perimetrul destinat spectacolului. Astfel, pentru buna .

VIDEOMuzica lui Roger Waters si filmul

Mai sunt cateva zile pana la evenimentul muzical al anului - concertul lui Roger Waters. Despre el si Pink Floyd s-a scris foarte mult in ultima vreme, dar mai putin despre relatia lui cu filmul. Muzica scrisa de el apare pe coloana sonora din 73 de filme, seriale, desene animate sau programe de televiziune.

Concertul Roger Waters- The Wall: Traficul este restrictionat pana pe 31 august in Piata Constitutiei

Traficul rutier va fi restrictionat, incepand de joi si pana pe 31 august, in zona Pietei Constitutiei din Bucuresti, pentru pregatirile necesare concertului The Wall care va fi sustinut de Roger Waters pe 28 august, potrivit unui comunicat.

Roger Waters, omul care si-a infruntat epoca

Campania Adevarul de intampinare a concertului The Wall, care va avea loc pe 28 august in Piata Constitutiei, continua azi cu povestea vietii celui care aduce acest monumental spectacol la Bucuresti: Roger Waters.

Concert Roger Waters. Zidurile pe care voi vreti sa le demolati. Mesaje de la cititori si castigatori ai concursului

V-am intrebat ce ziduri ati demola pentru a va simti mai liberi. V-am intrebat si ce amintiri va leaga de Roger Waters si de muzica celor de la Pink Floyd. Ne-ati trimis mesajele pe care voi le-ati simtit, povestile pe care le-ati trait, sperantele pe care le nutriti pentru un viitor mai putin incurntat. Aici sunt dezamagirile, nazuintele, caramizile si ciocanele voastre.

VIDEO Roger Waters canta la Bucuresti alaturi de un cor de copii romani

Roger Waters va acanta alaturi de 15 copii romani in cadrul show-ului de la Bucuresti, de pe 28 august. Muzicianul britanic sustine un moment special alaturi de copii, in toate tarile in care ajunge turneul The Wall.

Restrictii de trafic in Capitala timp de 10 zile pentru concertul lui Roger Waters

Traficul rutier va fi restrictionat, incepand de joi si pana pe 31 august, in zona Pietei Constitutiei din Bucuresti, pentru pregatirile necesare concertului The Wall care va fi sustinut de Roger Waters pe 28 august, potrivit unui.

Restrictii de trafic in Capitala, de joi pana pe 31 august, pentru concertul lui Roger Waters

Traficul rutier va fi restrictionat, incepand de joi si pana pe 31 august, in zona Pietei Constitutiei din Bucuresti, pentru pregatirile necesare concertului The Wall care va fi sustinut de Roger Waters pe 28 august, potrivit unui comunicat al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Trafic restrictionat in Capitala, de maine pana pe 31 august, pentru concertul lui Roger Waters

Traficul rutier va fi restrictionat, incepand de joi si pana pe 31 august, in zona Pietei Constitutiei din Bucuresti, pentru pregatirile necesare concertului The Wall care va fi sustinut de Roger Waters pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )