Libnet.ro
UNICEF

09:30

Anton Anton spune ca nu vor fi modificari in OUG 114 pe partea de energie/ Eugen Teodorovici il contrazice, sustinand ca a primit propuneri de modificari chiar de la Ministerul Energiei

Hotnews Hotnews,
 Anton Anton spune ca nu vor fi modificari in OUG 114 pe partea de energie/ Eugen Teodorovici il contrazice, sustinand ca a primit propuneri de modificari chiar de la Ministerul Energiei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si cel al Energiei, Anton Anton, s-au contrazis marti, in aceeasi conferinta, pe tema modificarilor OUG 114 pe partea de energie, potrivit Agerpres. Pana sa apara Teodorovici la conferinta, Anton Anton a spus ca se asteapta la vreo modificare. Ulterior a venit si Teodorovici, iar acesta a spus, de fata cu Anton Anton, ca a primit propuneri de modificari de la Ministerul Energiei chiar luni seara. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici si Anton Anton se contrazic pe tema OUG 114

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si cel al Energiei, Anton Anton, s-au contrazis in aceeasi conferinta pe tema modificarilor OUG 114 pe partea de energie, Teodorovici sustinand ca a primit de la.

Teodorovici: Modificarile OUG 114 nu vor multumi pe toata lumea, dar le-am fundamentat corect

Modificarile ce vor fi aduse OUG 114, cea care permite incetarea platilor la Pilonul II si impune suprataxarea bancilor, a companiilor din energie si telecomunicatii vor fi adoptate saptamana aceasta, dar nu vor multumi pe toata lumea, desi sunt fundamentate corect, a declarat duminica ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Ministerul Finantelor a publicat Ordonanta care va modifica OUG 114

Ministerul Finantelor a facut publica noua ordonanta ce va aduce modificari controversatei OUG 114. Actul se afla de acum in dezbatere publica. Ordonanta schimba modul de calcul al taxei pe activele.

Cristian Busoi, europarlamentar PNL: Comisarul pentru energie confirma ca OUG 114 incalca legislatia UE, contrar gogosilor domnilor Teodorovici siValcov

Comisarul european pentru energie, Miguel Arias Canete, atrage atentia ca sistemul preturilor reglementate introdus prin OUG 114 este contrar cerintelor judice ale UE. in acest context, europarlamentarul.

VIDEO Populism impins la extrem: PSD promoveaza OUG 114 ca fiind benefica Romaniei, desi prevederile ei scumpesc traiul

PSD promoveaza OUG 114, cea care prevede incetarea platior la Pilonul II si suprataxeaza bancile si companiile din energie si comunicatii, lucru care se va rasfrange puternic un buzunarele romanilor, ca o masura patriotica, cu efecte benefice asupra Romaniei, referindu-se insa numai la plafonarea pretului gazelor pe urmatorii 3 ani.

Ministrul Comunicatiilor estimeaza ca romanii vor avea dobanzi mai mici la credite cu 1-1,5% dupa aplicarea OUG 114

Romanii ar putea avea dobanzi mai mici la credite, in medie cu 1-1,5%, dupa aplicarea OUG 114/2018, sustine ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Alexandru Petrescu.

FLORIN CITU: Noua varianta a OUG 114, mai toxica ca prima

Florin Citu il acuza pe Teodorovici ca minte despre o noua varianta mai buna a OUG 114, intr-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook: Teodorovici anunta peste tot ca exista acord pe noua varianta a OUG 114. Minte. Iar aceasta varianta este si mai toxica pentru ca implicit inseamna nationalizarea sistemului financiar bancar.

Florin Citu: OUG 114 are rolul de a distruge sistemul financiar pentru a face loc Bancii Internationale cu sediul la Moscova/ Banca nu plateste taxe si nu este reglementata de BNR

Senatorul liberal Florin Citu sustine ca OUG 114/2018 a fost emisa pentru a distruge sistemul financiar autohton si pentru a favoriza Banca Internationala de Investitii. Banca, fiind internationala, nu plateste nicio taxa si nu este reglementata de BNR. Potrivit lui Florin Citi, BII devine singura banca pentru FSDI n. red. Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii).

PETRESC, MCSI: Vom avea dobanzi mai mici dupa aplicarea OUG 114

Romanii ar putea avea dobanzi mai mici la credite, in medie cu 1-1,5%, dupa aplicarea OUG 114/2018, sustine ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Alexandru Petrescu.

MARIUS BUDAI: Joi se va intra cu varianta modificata a OUG 114 in sedinta de Guvern

Varianta modificata a OUG 114 va fi prezentata in sedinta de Guvern de joi, dar trebuie sa fie varianta corecta si cea mai transparenta, si agreata de toate partile, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, la finalul discutiilor privind Pilonul II.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )