Libnet.ro
UNICEF

11:00

Antonel Tanase, liderul PNL sector 3, a fost numit de Ludovic Orban in functia de Secretar General al Guvernului (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Antonel Tanase, liderul PNL sector 3, a fost numit de Ludovic Orban in functia de Secretar General al Guvernului (FOTO, VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca a decis sa il numeasca pe Antonel Tanase la sefia Secretariatului General al Guvernului. Anuntul a fost facut in debutul primei sedinte oficiale a noului. continuă pe B1

Cine este Antonel Tanase, noul secretar general al Guvernului: Presedintele PNL Sector 3, expert contabil, contracte cu statul

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca noul secretar general al Guvernului este Antonel Tanase 47 ani). Acesta este liderul PNL Sector 3, un apropiat al lui Ludovic Orban. Tanase a fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor, in perioada aprilie 2007- ianuarie 2008 cand ministru era Ludovic Orban, si in perioada mai-decembrie 2012. Potrivit Pressone, firmele de contabilitate ale lui Antonel Tanase au avut mai multe contracte incheiate cu institutii de stat.

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, numit sef al Cancelariei prim-ministrului

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a fost numit seful Cancelariei premierului Ludovic Orban, .

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, numit sef al cancelariei premierului

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a fost numit sef al cancelariei premierului Ludovic Orban, cu rang de ministru.

Liderul PNL Vrancea cere MS ancheta la Spitalul Judetean Focsani

Presedintele PNL Vrancea, senatorul Catalin Toma, cere o ancheta a Ministerului Sanatatii la Spitalu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )