Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu si Blaga, dupa negocierile PDL - PNL: Vom avea un candidat comun la Presedintie. Functionam ca o alianta, dar nu pe hartie (VIDEO)

B1 B1,
Antonescu si Blaga, dupa negocierile PDL - PNL: Vom avea un candidat comun la Presedintie. Functionam ca o alianta, dar nu pe hartie (VIDEO)

Liderii PDL si PNL au decis, miercuri, in cadrul primei runde de negocieri de la Parlament, sa sustina acelasi candidat la Prezidentiale, urmand sa decida impreuna care va fi acesta. Anuntul a fost facut. continuă pe B1

Blaga: Reuniunea PDL-PNL va avea loc miercuri

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, dupa o sedinta informala a conducerii partidului, ca reprezentantii PDL se vor intalni, miercuri, la Parlament, de la ora 17. 00, cu cei ai PNL, pentru o prima runda de negocieri, anunta Mediafax.

Vasile Blaga: Nu se pune problema unei fuziuni PDL-PNL. Nu ne vom opune ca liberalii sa intre in familia popularilor europeni

Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat luni ca nu se pune problema unei fuziuni intre PDL si PNL. Blaga a spus insa ca PDL nu se va opune intrarii liberalilor in Partidul Popular European PPE). Salut decizia lui Crin Antonescu de a-si trimite europarlamentarii in PPE, a spus Blaga.

Blaga: Victor Ponta candideaza si va avea mari surprize

Vasile Blaga, a declarat, marti seara, comentand faptul ca presedintele PSD, Victor Ponta, le-a urat liderilor PDL, PNL si FC sa nu rateze cumva unificarea dreptei ca ar fi pacat, ca premierul isi face deja griji in legatura cu discutiile dintre PDL si PNL.

Ponta: Antonescu, Blaga, Ungureanu sa nu rateze unificarea, ar fi pacat. inainte se scuipau, acum se pupa

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, la Bruxelles, ca cel mai bun scenariu pentru PSD ar fi reunificarea dreptei, cu Antonescu, Blaga si Ungureanu, pentru ca cei trei se scuipau in ultimii ani, iar acum se .

Ponta, despre unificarea dreptei: Le urez succes! Antonescu, Blaga, Ungureanu sa nu rateze unificarea, ar fi pacat

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, la Bruxelles, ca cel mai bun scenariu pentru PSD ar fi reunificarea dreptei, cu Antonescu, Blaga si Ungureanu, pentru ca cei trei se scuipau in ultimii ani, iar acum se.

PDL aproba ALIANTA cu PNL. Blaga: Vom avea un singur candidat la prezidentiale si dorim o colaborare pe termen lung. 17:00-Discutii cu PNL

Update 13. 33- Klaus Iohannis, prim-vicepresedinte demisionar al PNL, a confirmat miercuri ca va lua parte la discutiile PNL-PDL privind proiectul de dreapta, programate in cursul acestei dupa-amieze,.

PNL si PDL fuzioneaza. Vor avea un candidat unic la alegerile prezidentiale, care va fi stabilit pe baza unor cercetari

Dezastrul te uneste. Partidul National Liberal si Partidul Democrat Liberal vor lucra impreuna. Liderii celor doua partide, Crin Antonescu si Vasile Blaga, s-au intalnit, miercuri dupa-amiaza, la.

Cum se va alege candidatul unic al noii aliante de dreapta PDL-PNL

Seful PDL Vasile Blaga a afirmat, miercuri seara, la postul B1 TV, ca noua alianta de dreapta PNL - PDL va desemna candidatul unic la prezidentiale in urma unei cercetari amanuntite.

Vasile Blaga, dupa exit-poll: Multi se bucura inainte de vreme. in 2009, unii cantau Mihaela, dragostea mea pe la ora asta (VIDEO)

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminica, dupa inchiderea scrutinului la euroalegeri, ca procentul obtinut de PDL putea fi unul mai bun, precizand ca este acceptabil in conditiile.

Blaga, dupa ce Udrea a spus ca dreapta nu se unifica pentru ca sunt frustrari: Poate o fi frustrata

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a fost intrebat, marti, despre faptul ca Elena Udrea a postat pe Facebook ca nu vede o alianta de dreapta inainte de prezidentiale pentru ca eixsta orgolii si frustrari, el.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )