Libnet.ro
UNICEF

15:16

Antonescu, despre prezidentiale: Contracandidatul meu va fi cel mai probabil Victor Ponta, care ar putea obtine intre 48-52% in turul II

B1 B1,
Antonescu, despre prezidentiale: Contracandidatul meu va fi cel mai probabil Victor Ponta, care ar putea obtine intre 48-52% in turul II

Cel mai probabil contracandidat al luiCrin Antonescu la alegerile prezidentiale este presedintele PSD VictorPonta, crede liderulPNL, spunand ca premierul are sanse de a obtine intre 48 si 52 la. continuă pe B1

Crin Antonescu: La prezidentiale contracandidatul meu va fi cel mai probabil Ponta. Pe Basescu as fi vrut sa-l am adversar, dar nu se poate, si atunci merge si Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca cel mai probabil contracandidatul sau la alegerile prezidentiale va fi premierul si liderul PSD, Victor Ponta, cu sanse de a obtine intre 48 si 52 la suta in turul II de scrutin, scrie agentia Mediafax.

Antonescu: Ponta va fi probabil contracandidatul meu la prezidentiale, cu sanse de 48-52%.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca cel mai probabil contracandidatul sau la alegerile prezidentiale va fi liderul PSD, Victor Ponta, cu sanse de a obtine intre 48 si 52 la suta in turul II de scrutin, relateaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat, intr-o emisiune la TVR 1, care ar fi in opinia sa scorul pe care l-ar obtine Mircea Geoana intr-o eventuala candidatura la prezidentiale. Liderul PNL a apreciat ca, in cazul in care Geoana ar fi sustinut de PSD, acesta ar putea .

Un fond care mizeaza pe scadere - cel mai bun randament dintre fonduri

Fondul de investitii Certinvest Short Fund a inregistrat un avans de 1,81%, raportat la moneda europeana in perioada analizata, consemand cel mai randament pe acest segment.

Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume in 2013: Argentinianul a incasat 41 de milioane de euro

Atacantul Lionel Messi este cel mai bine platit fotbalist din lume in anul 2013, avand venituri de 41 de milioane de euro anual. Argentinianul l-a depasit pe atacantul lui Real Madrid, CristianoRonaldo, care.

Actiunile Microsoft au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani.

Actiunile Microsoft au crescut marti cu pana la 5% si au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani, in urma informatiilor ca grupul va lansa in aceasta luna o versiune Office pentru iPad, care ar putea genera venituri de ordinul miliardelor de dolari, relateaza Mediafax. Surse apropiate situatiei au declarat marti ca directorul general al Microsoft, Satya Nadella, va lansa pe 27 martie o versiune Office pentru iPad si va oferi gratuit unele functii ale serviciului. Microsoft va oferi .

Cel mai bogat rus si-a vandut actiunile Apple si Facebook pentru a investi in China

Miliardarul Aliser Usmanov, cel mai bogat om din Rusia, a vandut actiuni pe care le detinea la Apple si Facebook pentru a se concentra pe sectorul IT din China, inclusiv Alibaba Group, si posibil pe investitii in.

Cel mai bogat rus si-a vandut actiunile Apple si Facebook pentru a investi in domeniul IT din China

Miliardarul Aliser Usmanov, cel mai bogat om din Rusia, si-a vandut actiuni pe care le detinea la Apple si Facebook pentru a se concentra pe sectorul IT din China, inclusiv Alibaba Group, si posibil pe investitii in Rusia.

Windows Phone a depasit iPhone si a ajuns al doilea cel mai popular sistem de operare mobil din Romania

Windows Phone a depasit iOS si a devenit al doilea cel mai popular sistem de operare din Romania. Platforma dezvoltata de Microsoft are o cota de piata de 10%, informeaza firma de cercetare a pietei GfK. Va.

Situatia Crimeei duce aurul la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni

Pretul aurului a urcat ieri, pe pietele externe, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni, in conditiile in care investitorii asteptau deciziile privind sanctiunile impotriva Rusiei, in urma rezultatului controversat al referendumului privind desprinderea peninsulei Crimeea de Ucraina.

Cel mai bogat patron din Liga 1, la DIICOT: Ajutor de 130 de milioane de dolari?

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1, la Astra Ploiesti, a fost audiat luni de DIICOT in dosarul in care apare politicianul Adriean Videanu. Niculae este banuit a fi primit pentru una dintre societatile sale, SC Interagro SA, facilitati incorecte din partea lui Videanu. Suma este uriasa: 130 de milioane de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2262 seconds )