Libnet.ro
UNICEF

10:30

Antonescu: intre cinci si sapte parlamentari PNL au votat Guvernul Ponta III. Nu vor fi sanctionati

Antena3 Antena3,
Antonescu: intre cinci si sapte parlamentari PNL au votat Guvernul Ponta III. Nu vor fi sanctionati

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la Bacau, ca au fost intre cinci si sapte parlamentari PNL care au votat pentru investirea Guvernului Ponta III, intre care si Radu Stroe, insa a. continuă pe Antena3

Indulgenta: PNL nu ii sanctioneaza pe tradatori.

De teama sa nu alimenteze posibilele dezertari la PSD, conducerea PNL se fereste sa ia masuri impotriva parlamentarilor care au votat in favoarea Guvernului Ponta III. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, ca au fost intre cinci si sapte parlamentari PNL care au votat pentru investirea Guvernului Ponta III, intre care si Radu Stroe, insa a precizat ca persoanele in cauza nu vor fi excluse sau sanctionate. Parlamentarii nostri au votat la vedere, liderii si viceliderii de .

PNL il exclude pe deputatul Calin Potor pentru ca a votat Guvernul Ponta III.

Deputatul Calin Potor va fi exclus din Partidul National Liberal pentru ca a votat Guvernul Ponta III, informeazaa Mediafax. Vicepresedintele PNL Alba Florin Roman, a declarat ca deputatul Calin Potor reprezinta o pierdere calculata, iar momentul este foarte bun pentru a scapa de fripturisti si traseisti. E o pierdere calculata. Dupa ce a fost impus peste vointa organizatiei judetene si locale ca si candidat pentru Camera Deputatilor, nu a mai dat pe la partid. A pierdut batalia pentru .

Politic Show: Elena Udrea: Parlamentul, coada de topor pentru Victor Ponta. PMP va ataca guvernul la CCR; PNL il exclude pe deputatul Calin Potor pentru ca a votat Guvernul Ponta III; Tise: Astazi PDL nu vede posibila o colaborare cu PNL

Care este miza lui Traian Basescu in deconspirarea Acordul secret dintre PSD si UDMR. Ce a uitat presedintele. Fara a-si ascunde planul revenirii. Liberalul Mugur Cozmanciuc propune 10 masuri pentru paduri si ape pentru Guvernul Ponta 3. Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc sustine ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )