Libnet.ro
UNICEF

19:00

Antonescu, pe B1 TV: Ponta seamana mult cu Nastase, e perfect arogant. I-a amenintat pe Scutaru si altii cu puscaria, m-a socat (VIDEO)

B1 B1,
Antonescu, pe B1 TV: Ponta seamana mult cu Nastase, e perfect arogant. I-a amenintat pe Scutaru si altii cu puscaria, m-a socat (VIDEO)

Presedintele PNL, CrinAntonescu, a afirmat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca premierul Victor Ponta este o persoana aroganta, care le stie pe. continuă pe B1

Iohannis: As putea fi interesat de pozitia de premier. Antonescu:Ponta seamana mult cu Nastase, e perfect arogant. A amenintat mai multe persoane cu puscaria, m-a socat

Iohannis a declarat, miercuri seara, la B1TV ca nu ia in cosiderare rocada Antonescu-premier, Iohannis- presedinte, insa aceasta varianta trebuie discutata. Eu am venit in PNL sa-l sprijin pe Crin Antonescu, nu sa-i iau locul. Sunt dispos sa ma implic in politica nationala. Ideea este ca Antonescu sa mearga pe candidatura de presedinte si eu sa fiu luat in considerare in Guvern.

Antonescu ataca: Ponta prefera sa vorbeasca despre tricoul lui Basescu. Presedintele se da liderul opozitiei

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa la Focsani, ca s-a saturat sa vada politicienii vorbind in campania pentru euroalegeri despre orice alt subiect inafara de Parlamentul European. Liberalul l-a atacat pe premierul Victor Ponta, care prefera sa vorbeasca despre tricoul lui Basescu decat despre locuri de munca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )