Libnet.ro
UNICEF

18:00

Antonescu: Varianta in care nu e desemnat Ponta premier ar fi un comportament deviant al lui ...

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Varianta in care nu e desemnat Ponta premier ar fi un comportament deviant al lui ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Bistrita, ca situatia in care presedintele Traian Basescu nu-l va desemna din nou premier pe Victor Ponta ar insemna un comportament deviant din punct de vedere politic din partea sefului statului, scrie Mediafax. Liderul PNL a fost intrebat cum va reusi USL sa-l impuna pe Victor Ponta ca viitor premier, in contextul in care decizia este luata de Traian Basescu. Eu cred foarte serios ca noi discutam despre o varianta aberanta, . continuă pe România Liberă

Antonescu: Traian Basescu ar manifesta un comportament deviant daca nu l-ar desemna din nou premier pe Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Bistrita, ca situatia in care presedintele Traian Basescu nu-l va desemna din nou premier pe Victor Ponta ar insemna un comportament deviant din.

Iliescu, intrebat daca il vede pe Ponta premier dupa 9 decembrie: Firesc ar fi, are ...

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca firesc ar fi ca Victor Ponta sa fie din nou premier dupa alegerile din 9 decembrie. Totodata, mentioneaza ca acesta abia a facut o experienta a functiei si crede ca presedintele va avea suficienta intelepciune ca sa respecte regulile jocului, potrivit Mediafax. Intrebat daca il vede pe Victor Ponta din nou premier dupa 9 decembrie, Iliescu a raspuns: Firesc ar fi . Adica, un om care abia a facut o experienta a acestei functii, .

Constantin Nita: USL a decis din vara sa-l sustina pe Victor Ponta premier

Vicepresedintele PSD Constantin Nita a declarat, vineri, ca USL a decis din vara ca il va sustine pe Victor Ponta pentru functia de premier. Acesta a reamintit in cadrul unui interviu pentru RFI ca daca.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )