Libnet.ro
UNICEF

05:15

Antonia si Alex Velea au fost, pentru prima data, nasi!

ADPM ADPM,
Antonia si Alex Velea au fost, pentru prima data, nasi!

Antonia si Alex Velea au fost, pentru prima data, nasi! Ei au participat ieri la casatoria civila a lui Boier Bibescu. Azi urmeaza sa intre in biserica la cununia civila. continuă pe ADPM

De ce nu se pot casatori religios Antonia si Alex Velea

Antonia si Alex Velea par sa se apropie din ce in ce mai mult de un happy end in cazul controversatei si mult dezbatutei lor povesti de dragoste. Iata insa ce ii impiedica pe cei doi indragostiti sa-si uneasca destinele in fata lui Dumnezeu! .

Antonia si Alex Velea ajung la altar duminica

Antonia si Alex Velea ajung la altar duminica aceasta. Cei doi se vor prezenta in fata preotului in cadrul unei ceremonii religioase de nunta. Iata ce se va intampla mai exact in weekend.

Emma Lung, vedeta din Entourage, prima data mama

Misiune indeplinita pentru actrita australiana Emma Lung. Vedeta din serialul Entourage a devenit pentru prima data mamica, dupa ce a adus pe lume un baietel.

Cum a facut Alex Velea a cunostinta cu fiica Antoniei

Pentru ca Alex Velea si Antonia au o relatie oficiala si un copil impreuna, era de la sine inteles faptul ca artista va trebui sa i-l prezinte pe actualul ei iubit si fiicei sale, micuta Maya. Iata cum s-a intamplat acest lucru! .

Nuntile regale din tara noastra, intre interese politice si patriotism. Iasul - iluminat pentru prima data cu prilejul casatoriei lui Carol I cu Elisabeta

Casatoriile domnesti sau regale au fost dintotdeauna asteptate cu interes de popor si aceasta nu doar la noi in tara. Fiind momente extrem de rare, ce permiteau plebei sa-si puna la treaba imaginatia pentru modul cum se vor imbraca mirii sau ce invitati vor fi prezenti, casatoriile celor de vita regala de la noi din tara au fost, totusi, destul de putine, dar au fost reliefate cu acuratete.

La o saptamana de la moartea unui fost sportiv batut de un agent al BGS, firma de paza comenteaza pentru prima data cele intamplate

De o saptamana a avut nevoie firma de paza BGS pentru a incropi un comunicat de presa in care isi face cunoscuta pozitia cu privire la incidentul din Bistrita, in urma caruia un fost sportiv de 51 de ani si-a pierdut viata. Potrivit reprezentantilor firmei de paza, agentul in cauza era angajat legal si avea inclusiv avizul psihologic, la zi.

Primarul de Navodari, Nicolae Matei, a fost eliberat dupa 8 luni de arest preventiv

Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei isi vede familia si orasul pentru prima data dupa 8 luni. Edilul a fost eliberat vineri seara din arest. Decizia luata de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie este una definitiva.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )