Libnet.ro
UNICEF

16:46

Antonia intra in ringul viselor de la Dansez pentru tine pentru un caz umanitar

Adevărul Adevărul,
Antonia intra in ringul viselor de la Dansez pentru tine pentru un caz umanitar

Antonia, una dintre cele mai in voga artiste ale momentului, deschide seria vedetelor care pasesc in ringul viselor de la Dansez pentru tine, unde danseaza pentru un caz umanitar. continuă pe Adevărul

Cornel Patrichi face praf emisiunea Dansez pentru tine

Dupa ce anul trecut pe vremea asta Cornel Patrichi era inlocuit de Edy Stancu la pupitrul juriului emisiunii Dansez pentru tine, astazi celebrul coregraf a facut o serie de afirmatii ce pun sub semnul intrebarii motivele invocate de catre staff-ul emisiunii la inlaturarea lui Wilmark din echipa show-ului tv.

Wilmark, socat de inlocuirea lui de la Dansez pentru tine!

Wilmark nu mai face parte din echipa juriului Dansez pentru tine. Coregraful a fost inlocuit cu sotia lui Mihai Petre, Elwira, iar mutarea a fost facuta cu doar cateva ore inainte de inceperea noului sezon al emisiunii. Micutul Will se arata socat de modul in care a fost facuta aceasta inlocuire a lui, fiind invocat ca pretext o aparitie a lui in show-ul Roata Norocului de la Kanal D.

Iulia Vantur, sexy si eleganta intr-o rochie verde cu decolteu adanc!

Iulia Vantur a revenit la Dansez pentru tine, dupa o vara in care a tinut prima pagina a ziarelor si a revistelor, datorita deciziei de a petrece doua luni in India. Acum, vedeta surprinde publicul printr-o sedinta foto incendiara realizata pentru revista TV Mania.

Emotionanta poveste a sucevencei de la Dansez pentru tine. Si-a cunoscut tatal la 11 ani si acum se lupta sa ii implineasca visul

Suceveanca Alexandra Popovici face pereche cu Sorin Brotnei, fost component al trupei Akcent, in noul sezon al emisiunii Dansez pentru tine. Tanara viseaza sa castige premiul de 60. 000 de euro pentru a-i implini visul tatalui ei, pe care l-a cunoscut cand avea 11 ani.

Horoscop de iarna. Cum va fi anotimpul rece pentru tine, in functie de zodie.

Iarna se apropie cu pasi repezi. Hainele groase le-au inlocuit pe cele subtiri, paturile au disparut din peisaj, s-au intors pilotele. Aerul conditionat a fost inlocuit de semineul calduros, am terminat si cu limonada rece si ne-am intors la ceaiul fierbinte sau la vinul fiert cu scortisoara. Afla cum va fi anotimpul rece pentru tine, in functie de zodie Berbec. Berbecii sunt persoane foarte indraznete. Atunci cand isi pun ceva in cap realizeaza cu orice pret. Daca vor sa faca din iarna, .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )