Libnet.ro
UNICEF

00:07

Antonio Andrusceac, despre propunerea de premier din partea AUR: Daca vom ajunge la aceste discutii, varianta noastra va fi Calin Georgescu

B1 B1,
Antonio Andrusceac, despre propunerea de premier din partea AUR: Daca vom ajunge la aceste discutii, varianta noastra va fi Calin Georgescu

Antonio Andrusceac, deputat ales si vicepresedinte AUR a declarat miercuri seara, in platoul B1 TV ca propunerea partidului sau pentru functia de prim-ministru ar fi Calin Georggescu. Totodata el sustine ca. continuă pe B1

George Simion, despre desemnarea unui candidat pentru functia de premier din partea AUR: Asteptam sa vedem numele propuse de primele trei forte. Nu vom intra in nicio coalitie de guvernare

George Simion,co-presedinte al partidului Alianta pentru Unirea Romanilor, a declarat, miercuri seara, in platoul B1 TV, ca nu a decis pe cine va propune pentru functia de premier. Liderul a mai spus ca nu.

Ciolacu: Alexandru Rafila - una dintre propunerile de premier din partea PSD

Medicul Alexandru Rafila este una dintre propunerile de premier din partea PSD, a anuntat duminica liderul formatiunii, Marcel Ciolacu. intrebat daca PSD are un nume de posibil premier, Ciolacu a spus ca sunt patru propuneri.

Ludovic Orban, intrebat daca ar mai putea fi propunerea de premier din partea PNL: Am spus foarte clar ca mi-am depus mandatul Ce spune liderul liberal despre Nicolae Ciuca (VIDEO)

Fostul premier Ludovic Orban a declarat, marti, la finalul sedintei liderilor liberali ca in conditiile actuale este exclus ca el sa fie propunerea PNL pentru functia de prim-ministru. in legatura cu.

George Simion, despre propunerea de premier a liberalilor: Ni se pare o gluma, probabil este o cacialma

Co-presedintele AUR, George Simion, crede ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este o gluma, o cacialma pe care presedintele Klaus Iohannis o foloseste.

Alexandru Rafila, propunerea-surpriza de premier din partea PSD

Marcel Ciolacu a reactionat la cald, imediat dupa ora 21:00, dupa anuntarea sondajelor alegerilor parlamentare 2020. Printre propunerile PSDpentru functia de premierse numara Sorin Grindeanu, Vasile D.

Alexandru Rafila, propunerea-surpriza de premier din partea PSD

Marcel Ciolacu a reactionat la cald, imediat dupa ora 21:00, dupa anuntarea sondajelor alegerilor parlamentare 2020. Printre propunerile PSDpentru functia de premierse numara Sorin Grindeanu, Vasile D.

Directorul liceului Gheorghe Asachi din Chisinau ajunge deputat in Parlamentul Romaniei din partea AUR

Boris Volosatii, primul pe lista din diaspora la Camera Deputatilor, din partea Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), ajunge deputat in Parlamentul Romaniei, transmite IPN.

Rares Bogdan a explicat cum s-ar putea imparti ministerele intre PNL, USR-PLUS si UDMR Despre propunerea de premier a liberalilor: Avem 3 nume, oameni extrem de buni in domeniile lor (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a declarat ca liberalii au pentru moment trei propuneri de premier, cu totii oameni specialisti si care stiu ce au de facut. El a explicat si cum s-ar putea.

Dan Negru, lovitura soc din partea Pro TV. Este prima oara cand se intampla asta: razboiul ratingurilor a ajuns la alt nivel

Dan Negru primeste o lovitura zdravana din partea postului Pro TV. Se incearca un sabotaj? Ce restrictie noua au primit vedetele care se afla sub contract? Detalii despre ce se intampla acum cu prezentatorul de televziune. Dan Negru, lovitura de la Pro TV. A inceput razboiul rating-urilor? Disputa intre cele doua mari si iubite trusturi .

Cine este artistul Mircea Daneasa care ajunge in Senat din partea AUR: Asta-i sculptor, pictor, mazgaleste

Cel mai nou partid de pe scena politica, Alianta pentru Unirea Romanilor, a produs surprize uriase si in judetul Suceava, la alegerile parlamentare. AUR a obtinut aproape 15% din numarul total al voturilor valabil exprimate. Calculele arata ca organizatia judeteana Suceava trimite in Parlament doi deputati si un senator.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )