Libnet.ro
UNICEF

09:17

Antrenamente, cazare si echipament, pentru micii sportivi din mediul rural

Adevărul Adevărul,
Antrenamente, cazare si echipament, pentru micii sportivi din mediul rural

Consiliul Judetean Buzau si Liceul cu Program Sportiv au pus la punct un program judetean de pregatire in sportul de performanta pentru copiii si tinerii proveniti din mediul rural, din ciclul gimnazial. continuă pe Adevărul

Patru astronauti americani vor vota pentru alegerile prezidentiale din spatiu

Patru astronauti americani care vor zbura in curand catre Statia Spatiala Internationala ISS) vor vota de acolo pentru alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, o posibilitate care exista de 20 de ani, potrivit AFP.

Cine nu se intoarce de maine la scoala. E oficial pentru unele clase din Romania

Anunt de interes pentru parinti si elevi! Cine NU se va intoarce de maine la scoala? Autoritatile au decis ce vor face unele dintre clasele din Romania. Iata comunicatul oficial si motivatia acestei decizii pripite! Unele clase din Romania nu se vor mai intoarce de maine la scoala Comitetul pentru Situatii de Urgenta vine cu .

Dorian Popa, acuzat ca a luat bani de la Gabi Firea pentru reclama: Piscina din curte cu cheltuiala se tine!

Dorian Popa a facut un video in care lauda podul Ciurel, inaugurat in urma cu aproximativ o saptamana. Acesta s-a aratat extrem de fericit de inaugurarea podului Ciurel. in plus, acesta a fost acuzat chiar ca ar fi primit bani pentru a face reclama acestui pod. Dorian Popa, acuzat ca a luat bani de la .

Fostul presedinte Ion Iliescu a solicitat urna mobila pentru alegerile locale din 2020 (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a solicitat urna mobila pentru alegerile locale din 2020 si cel mai probabil in cursul acestei zile isi va exercita dreptul la vot. Iliescu ar fi urmat sa voteze la.

Dezinfectantii pentru 10 primarii din Bistrita-Nasaud au ars intr-un incendiu

Sediul Prefecturii din Bistrita-Nasaud a fost cuprins de un incendiu in timpul noptii de vineri spre sambata, din cauza unei prize defecte. in urma incendiului, au ars dezinfectantii pentru 10 primarii din judet. Incendiul a izbucnit in jurul orei 01. 00, la subsolul institutiei. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unei prize defecte.

O noua campanie de constientizare a pericolelor din mediul online, lansata pentru pentru copii

Unul dintre producatorii si dezvoltatorii de solutii criptografice si servicii din Romania lanseaza campania de constientizare Cyber4Kids, prin care internetul devine mai prietenos pentru copii, scrie Agerpres.

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19:00

Potrivit rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19.

PSD inca face campanie pentru candidatul sau din Deveselu. Ion Aliman e mort de aproape doua saptamani

In Deveselu e promovat si acum, chiar in zi de alegeri, candidatul PSD. Asta nu ar fi o noutate, caci abateri de acest fel se intregistreaza in mai multe localitati din tara. Ciudat aici este ca Ion Aliman,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )