Libnet.ro
UNICEF

06:45

Antrenamentul HIIT pe banda de alergat este ideal pentru slabit!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Antrenamentul HIIT pe banda de alergat este ideal pentru slabit!

Fiind cel mai folosit aparat fitness din lume, banda de alergat te poate ajuta sa arzi grasimile si sa slabesti rapid chiar in confortul propriei locuinte, insa folosirea regulata nu este suficienta. Pentru a putea avea cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil, antrenamentele pe banda de alergat trebuie sa varieze in intensitate si efort depus. La acest capitol, de o popularizare majora in ultimi ani s-au bucurat programele de exercitii de tip HIIT. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasadorul Marii Britanii: Lupta anticoruptie este importanta pentru Romania. Sper ca vor fi facute progrese in continuare

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummell, si-a exprimat speranta ca Romania va face progrese in lupta impotriva coruptiei, afirmand ca este important ca acest fenomen sa fie.

Kate nu este despagubita pentru fotografiile topless aparute in presa franceza! Totul se intampla din cauza cumnatei ei, Meghan Markle!

Cererea voastra este ipocrita, contracareaza avocatul partii adverse, atunci cand Kate Middleton si Printul William al Marii Britanii au cerut sa fie despagubiti pentru rusinea cauzata in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )