Libnet.ro
UNICEF

19:45

Antrenorul Aurel Ticleanu: Costica Stefanescu e unul dintre romanii cu care tara asta se ...

România Liberă România Liberă,
Antrenorul Aurel Ticleanu: Costica Stefanescu e unul dintre romanii cu care tara asta se ...

Antrenorul Aurel Ticleanu a declarat, marti, pentru Mediafax, ca fostul sau coechipier si capitan al Craiovei Maxima, Costica Stefanescu, e unul dintre romanii cu care tara se poate mandri. Sunt devastat, nu pot sa cred asa ceva. Era fratele meu, eram mai mult decat prieteni. Nici nu sunt in stare sa vorbesc acum. Vorbeam des cu el la telefon, il incurajam. Chiar ieri am vorbit cu el si i-am spus ca am preluat-o pe FC Brasov si i-a zis sa vina sa ma sustina din tribuna. E unul dintre . continuă pe România Liberă

Doua mari regrete a avut Costica Stefanescu in toata cariera sa

Costica Stefanescu a fost unul dintre cei mai mari fotbalisti pe care i-a avut fotbalul romanesc, un adevarat lider de echipa atat la club. cat si la echipa nationala.

Mircea Lucescu: Costica Stefanescu ar fi putut juca la orice echipa din Europa. A fost un fotbalist perfect

Mircea Lucescu a fost antrenorul nationalei Romaniei la Campionatul European din 1984, iar Costica Stefanescu era capitanul tricolorilor.

Aurel Ticleanu si Robert Ilyes, noii antrenori ai echipei FC Brasov

Tehnicienii Aurel Ticleanu si Robert Ilyes s-au inteles, duminica seara, cu oficialii clubului FC Brasov si vor fi prezentati luni ca fiind noii antrenori ai echipei. Cei doi ii vor inlocui pe banca tehnica pe Adrian Szabo si Ioan Naghi, transmite Mediafax.

ULTIMA ORA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde era tratat de cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala.

VIDEO ARHIVA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde urma un tratament pentru cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala. Vezi in articol imagini de arhiva cu fostul mare fotbalist.

Managerul Universitatea Craiova: Costica Stefanescu a ramas mandru pana in ultima clipa.

Mangerul CS Universitatea Craiova, fostul fotbalist Pavel Badea, s-a declarat onorat ca, la inceputul carierei sale, a avut ocazia sa joace alaturi de Costica Stefanescu, precizand ca fostul capitan al Craiovei Maxima si al echipei nationale a ramas mandru pana in ultima clipa, relateaza Mediafax. Este un moment trist pentru toti cei care l-au cunoscut pe marele jucator Costica Stefanescu. Nu ne asteptam ca un membru al Craiovei Maxima sa treaca asa de repede in nefiinta. Este adevarat ca .

Cazul sinuciderii lui Costica Stefanescu a fost preluat de Parchetul Militar.

Cazul sinuciderii fostului fotbalist Costica Stefanescu a fost preluat de Parchetul Militar, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie. Costica Stefanescu a incetat din viata, marti seara, la varsta de 62 de ani, dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitala. Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18. 20, un apel prin care s-a semnalat ca fosta glorie a Universitatii Craiova si a echipei nationale s-a aruncat de la etaj. Stefanescu suferea de .

EXCLUSIV Silviu Lung:Moartea lui Costica Stefanescu este o pierdere imensa pentru toata Romania

Fostul portar al Universitatii Craiova, Silviu Lung, coleg in echipa Craiovei Maxima cu Costica Stefanescu, a precizat ca regreta profund moartea fostului fundas de fier al Universitatii, pe care l-a caraterizat drept un om echilibrat atat in teren, cat si in afara lui.

INTERVIU de colectie acordat de Costica Stefanescu: La Steaua m-am format ca jucator si ca om, dar de Craiova m-am legat pe viata. Tinerii sa profite de tot ce au pentru ca apoi regretele sunt tardive

Costica Stefanescu a fost si in afara terenului un tip la fel de elegant, dar ferm, asa cum era si pe gazon unde stopa atacurile atacantilor adversi.

INTERVIU de colectie acordat de Costica Stefanescu: La Steaua m-am format ca jucator si ca om, dar de Craiova m-am legat pe viata

Costica Stefanescu a fost si in afara terenului un tip la fel de elegant, dar ferm, asa cum era si pe gazon unde stopa atacurile atacantilor adversi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )