Libnet.ro
UNICEF

15:45

Antrenorul de karate din Timisoara, ARESTAT pentru PEDOFILIE.

România Liberă România Liberă,
Antrenorul de karate din Timisoara, ARESTAT pentru PEDOFILIE.

Antrenorul de arte martiale din Timisoara, cercetat pentru viol si coruptie sexuala in cazul a doua fetite de noua si zece ani , a fost arestat pentru 29 de zile, a transmis Realitatea TV. Purtatorului de cuvant al Politiei Timis, Mirela Draghicioiu, a precizat, marti, potrivit Mediafax, ca tatal unei fetite a depus o sesizare impotriva profesorului, in urma cu o saptamana. Dupa extinderea cercetarilor s-a stabilit ca mai exista o fetita care ar fi fost abuzata de antrenor. Conform sursei . continuă pe România Liberă

Marturia socanta a uneia dintre fetele abuzate de profesorul de karate din Timisoara: Mi-a spus sa ii inghit jucaria daca vreau sa devin campioana

Parintii uneia dintre fetele abuzate de profesorul de arte martiale din Timisoara s-au ingrozit cand au aflat chiar de la fiica lor perversiunile la care erau supuse ea si colega ei. Potrivit CanCan, in.

Antrenorul de arte martiale din Timisoara acuzat ca a violat doua fetite a fost arestat preventiv

Antrenorul de arte martiale din Timisoara Dan Ioan Parvan, suspectat ca a violat doua fetite in varsta de noua si zece ani, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 29 de zile, de catre magistratii Tribunalului Timis, relateaza Mediafax.

Antrenorul de arte martiale din Timisoara acuzat de viol a fost arestat preventiv

Dan Parvan, antrenorul de arte martiale din Timisoara, acuzat de viol si corupere sexuala in cazul a doua fetite de noua si zece ani, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. El a ajuns pe mana.

Un Mercedes clasa S din 1928 vandut pentru 4,5 milioane de dolari

Un Mercedes clasa S din 1928, nerestaurat, care a fost tinut intr-un garaj timp de 84 de ani de o familie engleza, a fost vandut la o licitatie din Marea Britanie pentru o suma peste asteptari, de 4,5 milioane de dolari, transmite Bloomberg.

Consiliul Concurentei verifica Aeroportul din Timisoara

Un grup de inspectori ai Consiliului Concurentei a efectuat o inspectie inopinata la sediul Societatii Nationale Aeroportul International Timisoara Traian Vuia S. Pentru a verifica un posibil abuz de pozitie dominanta al SN Aeroportul International Traian Vuia prin stabilirea unor conditii tarifare discriminatorii pentru furnizarea de servicii de handling la sol si pentru accesul la infrastructura aeroportuara, anunta Consiliul Consurentei printr-un comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )