Libnet.ro
UNICEF

12:00

Antreprenoarea care a fondat unul dintre cele mai longevive branduri romanesti de fashion

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Antreprenoarea care a fondat unul dintre cele mai longevive branduri romanesti de fashion

In perioada studentiei, Ana-Maria Coman punea bazele unei afaceri ce avea sa se mentina pe piata romaneasca timp de aproape douazeci de ani. A identificat o nevoie de tinute office la preturi accesibile si a inceput sa produca initial camasi, apoi si. continuă pe Wall-Street Ro

Cine e fotbalistul care a pierdut-o din mana pe Adriana Lima, una dintre cele mai frumoase femei din lume

Frumoasa Adriana Lima, unul dintre cele mai apreciate fotomodele din lume, se libera dupa ce s-a despartit de ultimul ei iubit.

Cum a fost prins unul dintre cei mai longevivi primari din Vaslui ca finanteaza firma fiului sau. Scuza penibila a edilului

Unul dintre cei mai longevivi primari din judetul Vaslui, Iorgu Sonea PSD), a fost trimis in judecata de Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi, fiind acuzat ca ani la rand a realizat toate lucrarile privind reabilitarea drumurilor din comuna, prin intermediul firmei fiului sau.

John Thompson, trainer: cele mai mari blocaje ale managerilor care apeleaza la coaching

Managerii intampina in prezent nenumarate provocari in activitatea lor in companii, insa cele mai frecvente, pentru care apeleaza la expertiza unui coach, sunt managementul timpului, asumarea responsabilitatii si indeplinirea indicatorilor de.

Cele mai bune retete de post din bucataria raw vegana. Cum se prepara curry de ciuperci cu broccoli si orez de telina cu pastarnac

Obicei larg raspandit printre romanii ortodocsi, consumul de produse vegetale in vreme de post ridica mari probleme celor care nu stiu ce sa mai gateasca. De la specialisti in bucataria raw vegana am ales, insa, doua retete care suplinesc lipsa de inspiratie.

Peste 21.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Sibiu, Arad si Timis

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Arad si Timis, iar cele mai putine in Suceava, Giurgiu si Caras-Severin, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Aproape 1,2 milioane de pasapoarte au fost eliberate in 2016, cele mai multe din ultimii sase ani

Aproape 1,2 milioane de pasapoarte au fost eliberate in 2016, cele mai multe din ultimii sase ani, numarul fiind aproape dublu fata de cererile din 2010. in primele doua luni ale acestui an au fost depuse peste 220. 000 de cereri de eliberare a pasapoartelor simple electronice, a anuntat, duminica, Ministerul Afacerilor Interne.

FOTO. Centrul de Resurse Juridice acuza: 50 de persoane internate la Sectia de psihiatrie din Gura Vaii ar fi lipsite de cele mai elementare conditii de viata si de tratament. Reprezentantii CRJ cer institutiilor responsabile sa intervina

Centrul de Resurse Juridice acuza ca, in urma unei vizite inopinate efectuate intre 8 si 14 martie la Sectia de psihiatrie din Gura Vaii din judetul Mehedinti, ar fi descoperit ca persoanele internate sunt lipsite de cele mai elementare conditii de viata si tratament.

Cat de periculoase sunt degeraturile: riscurile enorme la care s-a expus Tibi Useriu in cursa de la Cercul Polar

Tibi Useriu este singurul maratonist din lume care a reusit sa castige de doua ori 6633 Arctic Ultra, unul dintre cele mai dure ultramaratoane din lume. Putini stiu ca riscurile la care s-a expus romanul sunt enorme si o spun asta medicii, care nu dadeau multe sanse unor oameni neantrenati sa scape cu viata dintr-o asemenea provocare.

Turcia a expulzat un lot de 40 de vaci olandeze, pe fondul relatiilor tensionate dintre cele doua state

O asociatie de producatori de carne rosie din Turcia a decis expulzarea a 40 de vaci, ca urmare a tensiunilor politice dintre statul turc si Olanda. Presedintele asociatiei Bulent Tunc a declarat pentru presa de la Ankara ca gestul a fost unul simbolic, scrie Digi24.

De ce s-a calugarit fotbalistul Eduard Bandi si cum a ajuns unul dintre cei mai apreciati monahi de pe Muntele Athos

Putini isi mai amintesc astazi de Eduard Bandi, fotbalistul care a jucat la inceputul anilor 2000 la Tractorul Brasov, Rapid Bucuresti si Sheriff Tiraspol, inainte de a lua o decizie surprinzatoare, aceea de a se calugari. Hotararea sa de atunci nu a fost o ratacire de moment, dovada in acest sens fiind ca astazi, la 14 ani distanta, el imbraca tot haina monahala.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )