Libnet.ro
UNICEF

10:00

Antreprenor american in serie: Romania nu are brand de tara, desi ar merita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Antreprenor american in serie: Romania nu are brand de tara, desi ar merita

De cele mai multe ori, romanii merg in State, Silicon Valley, pentru a invata business si a cauta parteneri de afaceri in Paradisul antreprenorial. Iata insa ca se intampla si invers Mike Parsons a fost recent numit noul CIO al. continuă pe Wall-Street Ro

Corina Cretu: Romania are la dispozitie peste 572 de milioane de euro pentru proiecte ce vizeaza combaterea saraciei

Romania are la dispozitie peste 572 de milioane de euro pentru proiecte ce vizeaza combaterea saraciei, a declarat Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, intr-o intrevedere.

Romania are la dispozitie peste 570 de milioane de euro pentru combaterea saraciei si a excluziunii sociale

Romania are la dispozitie peste 572 de milioane de euro, in perioada 2014-2020, pentru proiecte ce vizeaza incluziunea sociala si reducerea saraciei, a declarat, marti, comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, citat de Agerpres.

Romania are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro

Tara noastra are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro, a precizat, ieri, Calin Rangu, director, Directia Protectia Consumatorilor din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Michael Ruehle, NATO: Romania are o situatie energetica foarte buna, per ansamblu

Interviu cu domnul Michael Ruehle, seful sectiei de Securitate Energetica din Divizia de provocari de securitate emergente din cadrul NATO) Tara noastra ar putea sa joace un rol cheie in securitatea energetica din Europa, datorita pozitiei sale strategice si a potentialului semnificativ al Marii Negre in privinta resurselor de petrol si gaze, dupa cum afirma domnul Michael Ruehle, care a mentionat ca opiniile exprimate in acest interviu sunt in nume personal si nu pot fi atribuite NATO.

Romania are 572 de milioane de euro, finantare din Fondul european de dezvoltare regionala

Corina Cretu, Comisarul European pentru Politica Regionala, l-a primit astazi la Bruxelles, pe ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice din Romania, Dragos Pislaru. Cei doi au discutat pe marginea Pachetului national anti-saracie, a Agendei urbane si a integrarii comunitatilor marginalizate, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1914 seconds )