Libnet.ro
UNICEF

10:00

Antreprenorul anului la Wall-Street.ro: A face afaceri in Romania este ca un roller coaster

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Antreprenorul anului la Wall-Street.ro: A face afaceri in Romania este ca un roller coaster

Marius Stefan, general manager Autonom Rent-a-Car, a fost premiat cu distinctia Antreprenorul anului, in cadrul galei Wall-Street. ro 10 ani. Premiul a fost acordat de EY. continuă pe Wall-Street Ro

Antreprenorul anului la GALA Wall-Street.ro: A face afaceri in Romania este ca un roller coaster

Marius Stefan, general manager Autonom Rent-a-Car, a fost premiat cu distinctia Antreprenorul anului, in cadrul galei Wall-Street. ro 10 ani. Premiul a fost acordat de EY.

Black Friday 2015, ora bilantului: Marius Costin, CEO PayU Romania, invitatul WALL-STREET 360

Marius Costin, CEO PayU Romania, este invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360, dedicata in aceasta saptamana bilantului Black Friday 2015.

Gala Wall-Street 10 ani: cine sunt premiantii inovatiei in 2015

Anul acesta la Gala Wall-Street am sarbatorit 10 ani in care am fost alaturi de mediul de business din Romania si am acordat distinctii companiilor, proiectelor si oamenilor care au reusit sa duca inovatia la rang de arta. Va prezentam castigatorii.

Cum sa faci bani dintr-un hobby cu palinca de buna calitate. Pasiunea si perseverenta sunt esentiale!

Un tamplar si un pantofar din Sf. Gheorghe au ajuns dintr-un hobby sa castige medalii de aur in strainatate pentru palinca din fructe pe care o fac in timpul liber. Fustos Imre foto) a povestit intr-un interviu acordat WALL-STREET. RO care sunt.

Mircea Pascu, Geometry: Publicitatea inseamna stiinta, nu este doar o lume plina de artisti

Publicitatea inseamna stiinta, nu doar o lume plina de artisti, a declarat in cadrul emisiunii Wall-Street 360, Mircea Pascu, managing director al Geometry Romania, una dintre principalele agentii de creatie de pe piata locala.

Dan Vidrascu, Elefant.ro: Nu va mai uitati atat de mult ce fac concurentii! Concentrati-va pe treaba voastra

Invitatul de astazi al emisiunii WALL-STREET 360 este Dan Vidrascu, CEO al uneia dintre cele mai dinamice business-uri online din Romania, Elefant. ro. Pornit in 2010 exclusiv cu carte, in prezent Elefant. ro are 11 categorii de produse, urmand ca.

Marius Costin, PayU:Unii nu s-au pregatit pentru Black Friday, scenariile sunt complexe

Cea mai importanta lectie legata de Black Friday este ca trebuie sa ne pregatim cel mai important mesaj si cea mai importanta lectie invatata de Marius Costin, CEO la PayU Romania, invitat la WALL-STREET 360.

WS 360. Radu Florescu, Centrade: Agentiile de publicitate trebuie sa isi schimbe atitudinea. Trebuie sa recunoastem ca industria de comunicare s-a schimbat profund

Unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din publicitatea romaneasca, Radu Florescu, CEO al grupului de comunicare Centrade, este invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360 de astazi.

Seful Fan Courier, despre Black Friday: Suntem pregatiti sa livram comenzile. Am lucrat la acest proiect sase luni [VIDEO]

Adrian Mihai, unul dintre actionarii companiei de curierat Fan Courier, explica in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 cum s-a pregatit pentru Black Friday, perioada pe care o descrie ca fiind o sarbatoare a consumatorilor.

Seful FAN Courier, despre Black Friday: Suntem pregatiti sa livram comenzile. Am lucrat la acest proiect sase luni [VIDEO]

Adrian Mihai, unul dintre actionarii companiei de curierat FAN Courier, explica in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 cum s-a pregatit pentru Black Friday, perioada pe care o descrie ca fiind o sarbatoare a consumatorilor.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )