Libnet.ro
UNICEF

17:45

Antropologul Vintila Mihailescu a incetat din viata

România Liberă România Liberă,
Antropologul Vintila Mihailescu a incetat din viata

Antropologul, profesorul si publicistul Vintila Mihailescu a incetat din viata duminica, la varsta d. continuă pe România Liberă

Antropologul Vintila Mihailescu a murit

Antropologul Vintila Mihailescu a fost gasit fara viata. Acesta avea 68 de ani. Profesorul avea leucemie si a fost supus unui transplant de celule stem acum cateva luni.

UPDATE A murit antropologul Vintila Mihailescu

Antropologul Vintila Mihailescu, in varsta de 68 de ani, a murit duminica, dupa o lunga lupta cu boala, a anuntat Scena 9. Surse apropiate familiei au declarat pentru Agerpres ca profesorul Vintila Mihailescu a decedat sambata seara, intr-un spital din Capitala. Vintila Mihailescu: Ce nu merge in asistenta medicala din Romania?.

A murit Vintila Mihailescu. Avea 68 de ani si s-a luptat cu o boala crunta

Vintila Mihailescu a incetat din viata azi, 22 martie. Cunoscutul antropolog s-a luptat cu o boala crunta. Detalii despre viata sa si despre cum si-l amintesc cei care s-au bucurat de prezenta lui. A murit Vintila Mihailescu Vintila Mihailescu a murit azi, la varsta de 68 de ani, dupa o lunga lupta cu boala, scrie .

A murit profesorul Vintila Mihailescu

Antropologul Vintila Mihailescu a murit, sambata dupa-amiaza, la varsta de 68 de ani, la un spital din Capitala. Profesorul suferea de o grava afectiune.

A murit profesorul Vintila Mihailescu

Profesorul de antropologie Vintila Mihailescu a murit duminica, dupa o grea lupta cu leucemia. Dupa o lupta lunga si epuizanta cu boala despre care a si scris, cum altfel, o carte), antropologul si.

Vintila Mihailescu a scris, inainte de a muri, pe patul spitalului despre etnografia suferintei

Vintila Mihailescu, care a murit sambata, la varsta de 68 de ani, a fost diagnosticat in septembrie 2018 cu leucemie acuta mieloblastica. Antropologul a scris, anul trecut, in cautarea corpului regasit O ego-analiza a spitalului, volum publicat de Editura Polirom. Va prezentam un fragment din acest volum, in care fostul director al Muzeului Taranului Roman isi descria suferinta.

Vintila Mihailescu, regretat de colegi, studenti si lumea academica: A fost cel mai harnic promotor al antropologiei culturale in Romania postcomunista

Sever Voinescu, Teodor Baconschi, profesorii din SNSPA, fosti studenti isi exprima regretul la disparitia antropologului Vintila Mihailescu, care a murit, la varsta de 68 de ani, sambata-seara, intr-un spital din Capitala. Profesorului, care suferea de leucemie, i s-a facut anul trecut, in Franta, un transplant de celule stem.

A murit Miki Alexandrescu. Ce facea cunoscutul comentator de Formula 1 chiar inainte sa se stinga din viata

Cunoscutul comentator al curselor de Formula 1, Miki Alexandrescu, a decedat la varsta de 65 de ani. Anuntul oficial a fost facut de Eurosport, post la care comentatorul a lucrat cativa ani. A murit Miki Alexandrescu. Ce facea cunoscutul comentator de Formula 1 chiar inainte sa se stinga din viata Decesul fostului comentator de Formula .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )