Libnet.ro
UNICEF

18:45

Anul 2014, anul SCHIMBARII pentru sistemul sanitar

Antena3 Antena3,
Anul 2014, anul SCHIMBARII pentru sistemul sanitar

Anul 2014 este unul al schimbarii pentru sistemul sanitar, sustine ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu. Noile pachete de servicii medicale, unul pentru neasigurati si unul pentru asigurati, vor. continuă pe Antena3

2014 - anul marilor schimbari in sistemul sanitar. Ce pasi trebuie sa urmeze pacientii pana sa ajunga la spital

Anul 2014 pare sa fie anul schimbarilor pentru sistemul de sanatate romanesc, asta pentru ca oficialii din Ministerul Sanatatii MS) si cei de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) si-au propus sa finalizeze mai multe proiecte importante, printre care pachetul de baza si pachetul minim de servicii medicale, noua lista de medicamente compensate, o noua lege a salarizarii, cardul de sanatate sau dosarul electronic al pacientului.

INTERVIU Regizorul Eugen Gyemant incepe anul 2014 cu Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare: Vreti circoteca, va dam circoteca. Sa va saturati!

Eugen Gyemant este un tanar regizor clujean in varsta de 28 de ani si face parte din generatia celor care fac astazi teatrul de maine. A incheiat anul 2013 cu premiera de succes Cum am invatat sa conduc la Teatrul de Comedie, iar 2014 incepe pentru el cu un nou proiect la Teatrul de pe Lipscani: Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare, cu Dan Radulescu, Andrei Seusan si Daniel Haralambie . O razbunare impotriva publicului de teatru independent, spune regizorul despre cel mai nou proiect al sau, intr-un interviu realizat de Georgiana Ene pentru Ziarul Metropolis. Spectacolul Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare va avea avanpremiera pe 12 si 13 ianuarie, iar pe 19 ianuarie premiera oficiala.

Sfintii basarabeni, intr-un calendar pentru anul 2014

Un calendar crestin-ortodox pentru anul 2014 prezinta 16 personalitati bisericesti locale care au fost sau urmeaza sa fie propuse spre canonizare de Mitropolia Moldovei.

in anul 2014, Republica Moldova are de rambursat datorii de 1,1 miliarde de lei

Tara noastra are de achitat in acest an datorii de peste 1,1 miliarde de lei, inclusiv 632 de milioane de lei unor creditori externi, iar 438 de milioane de lei imprumuturi interne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )