Libnet.ro
UNICEF

12:00

Anul 2015. Ce va fi? (V) Partide noi.

Hotnews Hotnews,
 Anul 2015. Ce va fi? (V) Partide noi.

Daca s-ar face Partidul Facebook, pe cine ati alege presedinte? Si daca ati alege un presedinte, ati fi de acord sa fie ales prin vot electronic de la cafenea, de pe mobil, de acasa, de pe laptopul de la birou, intre orele 17 si 19, in ultima zi din prima saptamana din luna martie? Dar numele ministrilor facebook, care vor forma cabinetul in 2016, ati fi de acord sa fie validate de toti membrii partidului tot prin vot electronic? Ati fi de acord sa primeasca posturi in deconcentrate cei care au cele mai multe sharelike la postari. continuă pe Hotnews

Anul 2015 cu noi necunoscute geopolitice

Potrivit istoricilor, anul 2015 ar trebui sa fie bogat in rasturnari de situatii, cum au fost si anii 1415, 1515, 1715, 1815. Va fi un an istoric, arata Le Parisien. Revenind la situatia concreta a actualitatii, prin razboiul din Ucraina si ofensiva Statului Islamic in Irak, anul 2014 a fost dominat de persistenta tensiunilor internationale si de amenintarea jihadistilor. Aceste doua crize vor continua sa domine si anul 2015, dar caderea preturilor petrolului ar putea reface cartile.

Energia s-a impus cu emotii in primul meci din anul 2015. Echipa gorjeana a invins Atlassib Sibiu

Energia s-a impus la o diferenta de numai patru puncte in fata formatiei Atlassib Sibiu, in primul meci din anul 2015 care a contat pentru Sferturile Cupei Romaniei.

Mark Zuckerberg a anuntat care este provocarea sa pentru anul 2015

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a anuntat ca provocarea sa pentru 2015 este sa citeasca o carte noua la fiecare doua saptamani, prin acest demers fiind interesat mai ales sa invete lucruri noi despre.

Situatiile financiare din 2015 vor fi intocmite dupa noi reglementari. Vezi care sunt modificarile fata de anul trecut, ce principii contabile sunt recunoscute si cum se re-clasifica firmele dupa active si cifra de afaceri

De la 1 ianuarie 2015 a intrat in vigoare OMFP nr. 1802/2014, care aproba reglementarile contabile conforme cu Directiva nr. 34/2013 privind contabilitatea- act de referinta in conducerea contabilitatii si intocmirea situatiilor financiare anuale. Prin urmare situatiile financiare din acest an vor fi intocmite conform noilor reglementari. Elementele de noutate absoluta sunt generate de doua abordari: prima, o reclasificare a entitatilor economice in categoriile microentitati, entitati mici, entitati mijlocii si mari, iar in functie de aceasta clasificare, fiecare va intocmi situatii financiare prescurtate sau cu mai multe componente. A doua abordare se refera la transpunerea in legislatia nationala a mai multor standarde IFRS fata de cele deja existente. Consultati aici actul normativ.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )