Libnet.ro
UNICEF

21:15

Anul 2016, cel mai prolific pentru dansatorii de la Prodance 2000

Adevărul Adevărul,
Anul 2016, cel mai prolific pentru dansatorii de la Prodance 2000

Cele 97 de medalii cucerite in 194 de calificari in finale sunt palmaresul care face din 2016 cel mai prolific an din istoria de 16 ani a clubului Prodance 2000. 26 de perechi si doua fete la solo au adus medalii la scoala baimareana, 31 dintre acesti lauri fiind de locul I. continuă pe Adevărul

Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din 2011 incoace

Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din ultimii cinci ani si jumatate, dar are in fata un an de incertitudini politice, potrivit datelor publicate astazi de IHS Markit, citat de Bloomberg.

Anul 2016, pe litoral: in ciuda numarului mare de turisti, zeci de hoteluri sunt in paragina, iar problema locurilor de parcare este acuta

Anul 2016 a fost, fara indoiala, unul din cei mai buni de dupa 1989 pentru turismul de pe litoralul romanesc. Cel mai bun din ultimul deceniu, nu se sfiesc sa spuna, triumfalist, unii dintre actorii de pe litoral.

16 persoane s-au inecat in lacurile din Chisinau in anul 2016

In anul 2016 si-au pierdut viata in bazinele acvatice din Capitala nu mai putin de 16 persoane, dintre care trei minori.

Monica Gabor a incheiat anul 2016 singura. Ce decizie RADICALA a luat diva pentru a-si ineca amarul

Anul 2016 nu s-a incheiat prea bine pentru Monica Gabor. Asta pentru ca a gasit-o singura. Cum pentru iubitul sau, Mr. Pink, anul nou va fi abia pe 28 ianuarie dupa calendarul nostru, Monica a ramas.

Dobanzile la credite se vor calcula in urmatoarele 3 luni la cel mai mare ROBOR din ultimul an

In urmatoarele trei luni, perioada ianuarie-martie, dobanzile la credite se vor calcula la cel mai mare ROBOR la trei luni din ultimul an, 2016 fiind un an in care indicele, utilizat pentru a calcula dobanzile la o mare parte din creditele luate de.

Valoarea depozitelor din bancile grecesti se mentine la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani

Valoarea depozitelor din bancile elene a crescut usor in noiembrie 2016, pentru a doua luna consecutiv, dar ramane la cel mai redus nivel din ultimii 13 ani si mentine creditorii dependenti de finantarea de urgenta ELA) acordata de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters.

Top virale in 2016: Cele mai VIZIONATE CLIPURI (VIDEO)

Anul 2016 a fost plin de videoclipuri care au facut inconjurul lumii. Faze amuzante, farse, glume sau situatii incredibile au ajuns pe ecranele internautilor din toate colturile lumii, potrivit B1TV. Fie.

Viata de LUX pentru CEL MAI SEXY INFRACTOR din lume: Ce a ajuns sa faca dupa ce a iesit din iNCHISOARE (FOTO)

Jeremy Meeks a facut senzatie pe internet in urma cu doi ani, fiind supranumit in acel moment cel mai sexy infractor din lume, dupa ce poza sa de identificare a ajuns pe retelele de.

VIDEO Dubaiul, desemnat din nou cel mai scump oras pentru noaptea de Revelion. Care este pretul pentru o persoana

Pentru al doilea an la rand, Dubai a fost desemnat cel mai scump oras in care sa va petreceti noaptea de Revelion. Cam 500 de euro de persoana, mai mult decat ati fi cheltuit la New York sau Sidney.

ASUS VivoPC X ar putea fi cel mai mic PC pentru VR

ASUS VivoPC X este dovada faptului ca un sistem performant nu trebuie sa fie mare si urat, ci poate fi ascuns intr-o carcasa compacta si atragatoare. La CES 2017 cei de la ASUS au venit cu o serie de sisteme atragatoare. Cele mai multe dintre ele sunt portabile, dar printre ele s-au strecurat si cateva [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )