Libnet.ro
UNICEF

12:15

Anul 2018, plin de probleme pentru trei zodii. Au parte numai de necazuri

Antena3 Antena3,
Anul 2018, plin de probleme pentru trei zodii. Au parte numai de necazuri

Toata lumea asteapta noul an pentru ca va fi mult mai bun decat anul 2017. Pentru unele persoane asa va fi, insa pentru altele va fi exact invers. Berbecii vor fi pusi in fata unor situatii. continuă pe Antena3

Horoscopul dragostei 2018. Trei zodii isi gasesc linistea si fericirea

Trei zodii vor fi favorizate de astre in 2018. Este vorba despre Fecioara, Sagetator si Pesti. Fecioara - N-ai fost prea fericita in ultimii ani, dar situatia se schimba radical in 2018. Viata ta.

Igor Dodon: Anul 2018 trebuie sa fie anul definitivarii solutiei politice in problema transnistreana

Anul 2018 trebuie sa fie anul in care va detaliata varianta finala a solutiei politice in problema transnistreana. Declaratia a fost facuta de seful statului, Igor Dodon, care conteaza pe un compromis in acest sens pe platforma Presedintie Parlament Guvern, transmite IPN.

Finante: Programul Tezaur, prin care sunt emise titluri de stat pentru populatie la un leu bucata, va demara in anul 2018

Programul Tezaur, prin care Finantele vor emite titluri de stat pentru populatie cu o valoare de un leu, va demara in anul 2018, ca urmare a finalizarii cadrului procedural si operational, anunta Ministerul Finantelor Publice.

Bugetul pe 2018 este dezastruos pentru investitii. S-au taiat bani de la autostrazi si cai ferate si alocarea pentru intretinerea drumurilor e la jumatate - Deputat USR

Proiectul de bugetul pe anul 2018 aprobat de Guvern si trimis in Parlament este dezastruos pentru investitii in domeniul infrastructurii de transport, avertizeaza deputatul USR Catalin Drula. S-au taiat bani de la autostrazi si cai ferate. Pentru prima data de multi ani alocarile sunt mult sub necesar. Asta va insemna incetinirea sau chiar blocarea santierelor de autostrazi si cai ferate, amanarea finalizarii proiectelor, despagubiri de plata si pierderi economice pentru statul roman.

Trei zodii vor fi inselate in noaptea de Revelion. Vezi daca te afli printre ele

Mai sunt cateva saptamani pana la Revelion, iar asta nu are cum sa nu ne provoace o oarecare stare de agitatie. Cu siguranta ai inceput, deja, sa iti faci planuri pentru aceasta seara importanta, sa stabilesti locatia in.

Planul de actiuni al ANCOM pentru anul 2018, in consultare publica

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a publicat astazi spre consultare publica propunerile pentru planul sau de actiuni pentru anul 2018.

Profesionistii in Investitii: cum se anunta anul 2018 pe pietele financiare?

2017 a fost un an bun pentru pietele financiare, in special pentru piata locala de capital. Contextul bun a deschis apetitul investitorilor de a se lista si al investitorilor de a acorda incredere acestor companii. Cristian Tudorescu, consultant.

Secretar de stat, in lipsa ministrului Transporturilor la dezbaterea pe buget, recunoaste ca banii pentru autostrada A3 care intra in Bucuresti ajung doar pentru trei luni

In proiectul de buget pe 2018 trimis spre aprobare in Parlament, Ministerul Transporturilor a alocat sume insuficiente pentru mai multe proiecte importante de autostrazi. Un astfel de exemplu este ciotul de 3 km de la intrarea A3 in Bucuresti in zona Petricani, unde pentru 2018, cand ar trebui finalizata lucrarea, au fost alocate doar 20 de milioane de lei fata de necesarul de 80 de milioane. La dezbaterea din Parlament ministrul Transporturilor a lipsit, insa secretarul de stat Maria Magdalena Grigore a recunoscut ca suma alocata ajunge doar pentru trei luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )