Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Anul 2020 este cel mai prost din istorie, potrivit revistei Time

Adevărul Adevărul,
Anul 2020 este cel mai prost din istorie, potrivit revistei Time

Pentru revista americana saptamanala Time si editorialista de cultura Stephanie Zacharek, anul in curs este cel mai prost din istoria omenirii, pentru mare parte dintre americani si din cetatenii lumii. Cel mai recent numar al revistei prezinta un cover cu cele patru cifre barate si fraza: Cel mai prost an din istorie. continuă pe Adevărul

IOHANNIS: Votul este cel mai puternic instrument aflat la indemana cetateanului

Presedintele Klaus Iohannis a facut, vineri, un apel privind prezenta la vot, aratand ca votul este cel mai puternic instrument aflat la indemana cetateanului, scrie Agerpres.

Studiu de ultima ora: Impactul schimbarilor climatice asupra umanitatii este cel mai ingrijorator care a existat vreodata

Schimbarile climatice au un impact asupra sanatatii si bunastarii oamenilor in fiecare colt al lumii. insa, conform ultimelor studii, impactul schimbarilor climatice este unul.

Cine este fondatorul Auchan. A pornit de la un singur magazin si a ajuns cel mai bogat om din Franta

Auchan este un grup multinational francez de retail cu sediul in Croix, Franta. incepand din 2019, Auchan este unul dintre cei mai mari comercianti cu amanuntul din lume, cu prezenta directa in Franta, Italia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Polonia, Romania, Ungaria, Maroc, Taiwan si China si are 639 de hipermarketuri si 2874 de supermarketuri in intreaga .

Cel mai colorat desert iubit de toti copiii. Ingredientul principal e vedeta sezonului

Acesta este cel mai colorat desert iubit de toti copiii. Ingredientul principal este vedeta sezonului, un motiv in plus sa prepari aceasta prajitura delicioasa cat mai curand. Tarta cu dovleac, un desert iubit de toti copiii Daca nu mai stii ce sa prepari bun pentru cei dragi, poti incerca cel mai colorat desert. Iubit de .

Pianul Hermes cu 24 de rujuri. Cel mai luxos cadou de sarbatori

Am intrat in luna cadourilor, iar celebrul brand Hermes vine cu o surpriza pentru toti fanii. Mai exact, o cutie sub forma de pian ce contine 24 de rujuri. Este cel mai luxos cadou de sarbatori.

CORONAVIRUS |Elvetia: Economia a crescut cel mai mult in patru decenii dupa ridicarea lockdown-ului

Economia elvetiana a crescut cel mai mult din cel putin 1980 in cel de-al treilea trimestru, pe masura ce activitatea comerciala s-a recuperat dupa lockdownul impus pentru a stopa raspandirea pandemiei de.

Despre cea mai de succes alianta din istorie, din Pacific si pana la Marea Neagra, in raportul NATO 2030. Raportul recomanda descurajarea agresiunilor Rusiei pe flancul estic

Un raport intocmit de un grup 10 experti arata ca NATO este cea mai de succes alianta din istorie, cuprizand aproape un miliard de oameni si jumatate din Produsul Intern Brut global, intr-un spatiu care se.

De ce sa fii recunoscator in cel mai dificil an din viata ta: schimbarea de atitudine pentru un corp sanatos

Ziua Recunostintei a fost sarbatorita de curand in SUA si, desi a devenit o bomba comerciala exploatata de marile corporatii, premisa din spate este una foarte buna. in urma cu.

Cel mai murdar obiect din baia ta. Pui mana pe el zilnic. Nu, nu e vasul de toaleta!

Punem pariu ca nu stiai ca acesta este, de fapt, cel mai murdar obiect din baia ta? Pui mana zilnic pe el si nu, nu e vasul de toaleta. Studiul acesta iti spune tot ce trebuie sa stii despre bacteriile din casa. Care este, de fapt, cel mai murdar obiect din baie Un studiu realizat .

Ce se intampla daca pui bicarbonat si zahar in camerele tale. Cel mai util truc pentru toti romanii de la bloc

Prezenta gandacilor in bucatarie nu este placuta, mai cu seama ca, odata ce am observat aparitia primelor exemplare, trebuie sa le lasam pe toate si sa trecem la treaba, deoarece acesti daunatori se inmultesc cu rapiditate. Pentru a reveni la o casa din nou necalcata de picior de insecta, exista o multime de moduri de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2866 seconds )