Libnet.ro
UNICEF

11:15

Anul acesta au fost aduse peste 474.000 de masini second-hand din import

Hotnews Hotnews,
 Anul acesta au fost aduse peste 474.000 de masini second-hand din import

In primele 11 luni ale acestui an au fost aduse in tara 474. 000 de masini second-hand din import, iar piata masinilor noi s-a apropiat de 100. 000, arata datelle DRPCIV. Dupa ce s-a scos timbrul de mediu rar a fost o luna cu sub 40. 000 de masini second-hand inmatriculate, maximul fiind in februarie, 67. continuă pe Hotnews

RBS: Avem tot mai putine sanse sa ajungem la un acord amiabil cu SUA, anul acesta

Sansele ca Royal Bank of Scotland Group Plc RBS) sa ajunga la un acord amiabil cu Departamentul de Justitie din SUA, anul acesta, pentru inchiderea unui caz de vanzare inselatoare a titlurilor garantate ipotecar, se diminueaza, conform directorului executiv al institutiei, Ross McEwan, citat de Bloomberg TV.

ANAR: Numarul barajelor mici, de importanta locala, a scazut anul acesta

Numarul barajelor mici, de importanta locala, neautorizate a scazut anul acesta la circa 30% fata de 35% in 2016, la nivel national, potrivit unei analize realizate de Administratia Nationala Apele Romane ANAR) si Ministerul Apelor si Padurilor MAP).

Romania a realizat anul acesta aproape 27 de milioane de tone de cereale

Tara noastra a realizat anul acesta aproape 27 de milioane de tone de cereale, depasind 1,4 tone pe cap de locuitor, si avem noua recorduri istorice, a declarat, ieri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, in conferinta de bilant.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )