Libnet.ro
UNICEF

14:30

Anul acesta Renault va produce pentru prima oara mai multe masini in Maroc decat in Romania

Hotnews Hotnews,
 Anul acesta Renault va produce pentru prima oara mai multe masini in Maroc decat in Romania

Uzina Renault de la Tanger, principala concurenta pentru uzina Dacia Mioveni, are un an 2016 extrem de bun si va produce peste 300. 000 de masini, spun oficialii Renault, citati de Les Echoes. Adaugand si productia uzinei marocane de la Casablanca ce produce mai ales Dacia Logan berlina, se poate trage concluzia ca in premiera in Maroc francezii vor construi mai multe masini decat in Romania. In plus, si funrizorii din Romania vor simti efectul Tanger, fiindca Renault va dubla pana in 2023 achizitiile de piese din tara nord-africana. continuă pe Hotnews

Consumul de sucuri si nectaruri naturale, din nou pe crestere pentru prima data dupa 2009

Consumul de suc si nectar de fructe a inregistrat o revenire pe piata locala, pentru prima data din anul 2009, arata datele Asociatiei Europene a Producatorilor de Sucuri de Fructe.

ingrijorator: Bucurestiul, amenintat de seisme, ruperea unui baraj si o rascoala. Un cutremur ar produce de patru ori mai multi morti decat in 1977

Urmatorul cutremur major care va avea loc in tara -noastra va produce de 4 ori mai multe victime decat cel din 1977, avertizeaza specialistii.

Udrea: Batalia e pentru cine are mai multa putere in Romania: politicienii - buni sau rai, cum e si societatea -, care sunt mandati de popor sa-l reprezinte, sau unii procurori (VIDEO)

In Romania exista o batalie pentru putere intre politicieni si unii procurori, iar unii sefi de institutii vor sa exercite puterea, fara sa incerce sa obtina votul cetatenilor mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )