Libnet.ro
UNICEF

01:05

De anul acesta, scrisorile pentru Mos Craciun vor avea restrictii. Cum se aplica noua lege a protectiei datelor

Antena3 Antena3,
De anul acesta, scrisorile pentru Mos Craciun vor avea restrictii. Cum se aplica noua lege a protectiei datelor

Oficialii orasului german Roth au anuntat ca le vor interzice copiilor sa mai puna scrisori pentru Mos Craciun sub bradul special amenajat in localitate - o traditie veche de multi ani -, pentru ca ar. continuă pe Antena3

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Mos Craciun

Alinuta ii scrie lui Mos Craciun: Draga Mosule, Am fost foarte cuminte, tot anul. Ma rog, am fost cuminte Ok, cateodata. La naiba! Las ca-mi cumpar eu cadoul.

Oana Zavoranu, RAZBOI cu MOS CRACIUN! Cum l-a descris vedeta? E chel, libidinos, vesnic transpirat...

Oana Zavoranu loveste din nou! Vedeta a lasat o noua serie de acuzatii in mediul online, acolo unde a scris despre asa-zisele dive si asteptarile pe care acestea le au de la cei care il fac pe Mos Craciun.

Televizoare la eMAG si telefoane ieftine de zici ca eMAG e Mos Craciun

EMAG a dat startul unei campanii nebune de reduceri. Se numeste Maratonul Reducerilor si vine cu niste preturi de zici ca-i Black Friday iar. Uite ce telefoane si televizoare sa iei. eMAG lasa preturile jos la telefoane, televizoare si o multime de alte produse. Ce n-are, fata de Black Friday, e o sectiune cu reduceri [] .

Minivacanta pentru salariati! Cate zile libere vor avea saptamana viitoare

La sfarsitul lunii noiembrie, romanii vor avea parte de o noua minivacanata de treizile. Pe data de 30 noiembrie vineri) se sarbatoreste Sfantul Andrei, care este zi libera conform Codului.

Cei ii scriu copiii romani sarmani lui Mos Craciun. Ti se rupe sufletul: Te rog, daca poti, sa imi aduci doua portocale si...

Initiata pe Facebook, campania umanitara promovata de o tanara din Arad pentru sprijinirea copiilor sarmani si bunicilor din satele uitate de lume a starnit un val impresionant de solidaritate printre.

Anunt BOMBA de la stat: Doar aceste categorii vor avea pensia mai mare din 2019! Vezi pana cand se mai dau banii!

Activele administrate de fondurile private de pensii, Pilonul II si Pilonul III, vor creste semnificativ in anul 2019, contributiile noi fiind estimate la 1,8 miliarde de euro, potrivit vicepresedintelui.

Movila, Otter.ro: Piata fashion depaseste 5 mld. euro anul acesta

Producatorul si retailerul de incaltaminte Otter pluseaza pe zona de online, segment care a ajuns sa contribuie cu 20% din total, spune, pentru WALL-STREET. ro, Cristi Movila, director online.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )