Libnet.ro
UNICEF

10:00

Anul celor mai multe decapitari: Arabia Saudita detine un record macabru

Adevărul Adevărul,
Anul celor mai multe decapitari: Arabia Saudita detine un record macabru

Practicile ancestrale pot fi uneori percepute ca barbare. Tari dezvoltate din lume mai au obiceiuri cel putin stranii. Arabia Saudita a atins un record al decapitarilor pentru ultimii cinci ani in 2014. continuă pe Adevărul

Aproape 600 de solicitari la Ambulanta Bucuresti de Anul Nou. Mai multe persoane au ajuns la spital, in Harghita, cu rani provocate de petarde

Aproape 600 de solicitari au fost inregistrate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) in noaptea de Anul Nou, 18 dintre acestea fiind pentru cazuri de consum de alcool in exces, patru, la tentative de suicid, iar 22, pentru persoane fara adapost care riscau sa moara din cauza frigului.

Ce filme au furat internautii: topul celor mai piratate productii cinematografice din 2014

Controversata comedie The Wolf of Wall Street/ Lupul de pe Wall Street, cel de-al patrulea film al echipei de succes Martin Scorsese Leonardo DiCaprio, ocupa primul loc in topul celor mai piratate productii cinematografice din anul 2014, scrie BBC.

Domeniile care au oferit cele mai multe locuri de munca in 2014

Ti-ai propus sa-ti gasesti un job anul viitor? Urmareste aceste domenii pentru au avut cele mai multe locuri de munca disponibile in 2014 si vor fi la fel de active si in anul care vine.

Romania, pe primele locuri in topul celor mai petrecarete tari in noaptea de Revelion

Romania se afla pe primele locuri intr-un top al celor mai petrecarete tari in seara de Revelion, intrucat romanii, alaturi de locuitorii din Rusia si Ucraina, merg la culcare cel mai tarziu in noaptea dintre ani, informeaza mirror. co. uk.

Romania, pe primele locuri in topul celor mai petrecarete tari in noaptea de Revelion

Romania se afla pe primele locuri intr-un top al celor mai petrecarete tari in seara de Revelion, intrucat romanii, alaturi de locuitorii din Rusia si Ucraina, merg la culcare cel mai tarziu in noaptea.

Juniorul Mihnea Costachi din Alba Iulia, in topul celor mai buni sahisti romani in 2014

Rezultatele excelente ale juniorului albaiulian Mihnea Costachi 14 ani) au fost recunoscute si de Federatia Romana de Sah care l-a inclus in topul celor mai buni sahisti romani ai anului 2014, pe pozitia a cincea.

Ce loc ocupa Romania in topul celor mai petrecarete tari in noaptea de Revelion

Romanii ocupa o pozitie fruntasa intr-un top al celor mai petrecarete natii in seara de Revelion, alaturi de locuitorii din Rusia si Ucraina.

S-au deschis circulatiei mai multe drumuri din Tulcea

Circulatia rutiera a fost deschisa pentru vehiculele cu masa totala mai mica de 7,5 tone pe mai multe sectoare de drumuri nationale, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

ASF reduce din ianuarie mai multe taxe si cote aplicate pietei de capital si fondurilor de pensii

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va reduce, de la 1 ianaurie, mai multe cote, tarife si taxe aplicate in piata de capital si in sectorul fondurilor de pensii, inclusiv a cotei din contributiile brute incasate de fondurile de pensii administrate privat, precum si a cotelor aplicate ofertelor publice de vanzare si cumparare.

ASF reduce din ianuarie mai multe taxe si cote aplicate pietei de capital si fondurilor de pensii

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va reduce de la 1 ianuarie mai multe cote, tarife si taxe aplicate in piata de capital si in sectorul fondurilor de pensii. Astfel, cota aferenta sectorului de pensii s.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )