Libnet.ro
UNICEF

07:15

Anul Nou la Dilema Veche

Adevărul Adevărul,
Anul Nou la Dilema Veche

Saptaminalul Dilema s-a nascut in 1993, cu un program care, in epoca, suna foarte antipatic: voia sa inlocuiasca partizanatul gata-facut cu reflectia, optiunea patimasa, cu aderenta calma la realitate. Si, mai ales, cultivarea isterica a absolutului, cu evaluarea lucida a faptelor. Pe vremea aceea, trebuia sa fii ori al lui Iliescu, ori al opozitiei. continuă pe Adevărul

Sever Voinescu este noul redactor-sef al revistei Dilema Veche: Am gasit la Dilema o orchestra perfecta. Sunetul Dilemei va ramane acelasi in presa culturala

Sever Voinescu a preluat de la 1 ianuarie functia de redactor-sef al revistei Dilema Veche, in locul lui Mircea Vasilescu. Intr-o declaratie pentru Mediafax, Sever Voinescu afirma ca a gasit in redactia publicatiei o orchestra perfecta si ca sunetul Dilemei va ramane acelasi in presa culturala romaneasca.

Sever Voinescu, numit redactor-sef al revistei Dilema Veche: Am gasit la Dilema o orchestra perfecta

Sever Voinescu este membru al Grupului pentru Dialog Social. El a fost si comentator politic al ziarului Cotidianul si colaborator al revistei Dilema Veche.

Sever Voinescu, avocat si publicist, noul redactor-sef al revistei Dilema veche

De la 1 ianuarie Sever Voinescu 46 de ani) a preluat functia de redactor-sef al revistei Dilema veche, in locul lui Mircea Vasilescu, cu precizarea ca a gasit in redactia publicatiei o orchestra perfecta.

ANUL NOU. Cele mai potrivite MESAJE de ANUL NOU pentru cei dragi

MESAJE DE ANUL NOU Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si.

Cum ne pacalim cu lista rezolutiilor de Anul Nou. Un istoric al mentalitatilor din Cluj explica de ce ne propunem una si, de fapt, ne dorim exact opusul

In rezolutiile de Anul Nou ale omului modern se face apel la cumpatare, la echilibru: incep o dieta, nu mai fumez, fac sport, in timp ce urarile traditionale fac apel la belsug, la prosperitate. Diferenta intre ce ne promitem ca vom face si ce ne dorim, de fapt, sa ni se intample in noul an este cauzata de faptul ca problemele societatii moderne vin din supraabundenta, explica istoricul Toader Nicoara, specialist in istoria mentalitatilor.

Nadia Comaneci a postat o poza inedita pe Facebook. Cum a petrecut celebra sportiva Anul Nou

Anul Nou a prins-o pe Nadia Comaneci la Los Angeles, alaturi de prieteni. Dupa petrecerea de Revelion, Zeita de la Montreal a iesit la o plimbare pe plaja, impreuna cu Bart si fiul lor Dylan, care au incins.

Obicei neobisnuit de Anul Nou: furatul portilor de la casele cu fete de maritat sau de la prietenii neatenti

Unul din obiceiurile insolite intalnite in mai multe parti din tara in noaptea de Anul Nou este furatul portilor.

Zeci de mii de olandezi au intrat in mare, sarbatorind astfel Anul Nou

Zeci de mii de olandezi au sfidat frigul din aceasta iarna si s-au aruncat in Marea Nordului vineri, in multe localitati din tara, sarbatorind astfel Anul Nou, transmite AFP preluat de agerpres.

Gustavo Dudamel va fi dirijorul editiei 2017 a Concertului de Anul Nou de la Viena

Tanarul dirijor venezuelean Gustavo Dudamel a fost desemnat sa conduca orchestra la Concertul de Anul Nou de la Viena in 2017, a anuntat Filarmonica din capitala austriaca dupa editia dirijata cu brio vineri de muzicianul leton Mariss Jansons.

Zeci de mii de olandezi au intrat in mare, sarbatorind astfel Anul Nou

Zeci de mii de olandezi au sfidat frigul din aceasta iarna si s-au aruncat in Marea Nordului vineri, in multe localitati din tara, sarbatorind astfel Anul Nou, transmite AFP, citat de Agerpres.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )