Libnet.ro
UNICEF

09:00

Anul scolar 2020-2021. Este oficial, cand se inchid, de fapt, scolile, daca exista cazuri de infectare

Playtech Playtech,
Anul scolar 2020-2021. Este oficial, cand se inchid, de fapt, scolile, daca exista cazuri de infectare

Pana la inceperea noului An Scolar 2020-2021, mai sunt exact 4 zile. Cu toate astea, parintii, profesorii si chiar elevii incp nu sunt siguri de nimic. Declaratiile oficialilor continua sa creeze debusolare. Decizia se ia in momentul in care s-a depistat cazul pozitiv in 7 septembrie Ministerul Sanatatii publica in spatiul public o analiza a . continuă pe Playtech

Anul scolar 2020-2021. Ce decizie au luat profesorii, cu doar 5 zile inainte de inceperea scolilor

Decizia socanta a cadrelor didactice cu doar 5 zile inainte de inceperea noului an scolar! Ce vor face profesorii si cum le afecteaza asta imaginea, dar si elevii claselor unde predau? in contextul in care ne aflam, alegerea lor este una de neinteles. An scolar 2020-2021. Decizia controversata a profesorilor Profesorii revin in atentia tuturor .

Anul scolar 2020-2021. Ghidul complet pentru inceperea scolilor: ce trebuie sa stie toti elevii

In contextul epidemiei de coronavirus, un ghid elaborat de Ministerul Educatiei era mai mult decat necesar pentru inceperea noului an scolar 2020 2021. Elevii trebuie sa stie ce-i asteapta din 14 septembrie. Cum se vor desfasura orele si care sunt regulile ce trebuie respectate in incinta scolilor. Ghidul complet pentru inceperea scolilor, pentru anul .

Anul scolar 2020-2021. Modelul de adeverinta medicala pe care toti elevii trebuie sa o ia de la doctor

Elevii vor fi nevoiti sa procure, inainte de inceperea noului an scolar, o adeverinta medicala pentru inscrierea in colectivitate. in acest sens, Ministerul Sanatatii a transmis, intr-o adresa catre Directiile de sanatate publica din tara, un model standard ce poate fi obtinut de la medicul de familie. Mai multe detalii, in continuare. Cum arata adeverinta .

A inceput anul scolar in Romania. La ce scoli merg deja elevii romani si cum decurg orele

In timp ce statul sta inca pe ganduri, clopotelul a sunat deja pentru unele scoli din Romania. Unii Profesori predau deja de o saptamana. La ce scoli merg deja elevii romani si cum decurg orele O profesoara de la o scoala privata din Brasov, preda elevilor de o saptamana. Au fost create circuite cu sens .

Este oficial. Raed Arafat, implicat in afaceri ilegale? Procurorii DNA au dat cartile pe fata

Raed Arafat a facut totul public. in urma acuzatiilor care i s-au adus in repetate randuri, seful DSU a solicitat DNA-ului sa-i aduca la cunostinta daca exista pe numele sau vreun dosar penal. in urma cererii sale, secretarul de stat in MAI a primit raspunsul pe care, de altfel, l-a publicat pe pagina sa de .

Este oficial! Dacia Logan dispare din aceste tari europene. Ce se intampla in grupul Renault

Anuntul a fost facut oficial. Dacia Logan va disparea din aceste tari europene. Ce se intampla in grupul Renault vedeti un pic mai jos. Anunt oficial! Dacia Logan dispare din mai multe tari europene. Ce se intampla cu grupul Renault Dacia Renault a prezentat noile generatii ale modelelor sale de baza, Logan si Sandero, precum .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )