Libnet.ro
UNICEF

08:30

Anul scolar 2020-2021. Ce se intampla in salile de clasa dupa revenirea elevilor. Anuntul de ultima ora

Playtech Playtech,
Anul scolar 2020-2021. Ce se intampla in salile de clasa dupa revenirea elevilor. Anuntul de ultima ora

Noi vesti pentru parinti si elevi! Schimbarile din salile de clasa dupa revenirea elevilor la scoala, in contextul pandemic. Anuntul de ultima ora al autoritatilor! Cum vor sta scolarii in banci si ce reguli trebuie sa respecte? An scolar 202o-2021. Modificarile din salile de clasa Modificari uriase pentru elevi la reintoarcerea acestora in salile de . continuă pe Playtech

Anul scolar 2020-2021. E oficial, cand revin elevii la scoala, de fapt

Anul scolar 2020-2021 este unul pus sub semnul incertitudinii, la fel cum s-a intamplat si anul trecut. La inceputul anului 2021 CNSU anunta prelungirea predarii in online. Ulterior noul ministru, Sorin Cimpeanu anunta ca din 8 februarie se revine in clase. Anul scolar 2020-2021, scenarii si semne de intrebare Desi suntem inca cu o incidenta .

Sebastian Coltescu, veste geniala la inceput de an. Ce se intampla chiar acum, dupa scandalul de rasism

Sebastian Coltescu primeste o veste geniala chiar la inceput de an. Toate acestea dupa ce a fost protagonistul unui scandal international. Arbitrul a fost implicat intr-un scandal de rasism, fapt care a determinat CCA sa ia masuri. inceputul de an vine cu o veste geniala pentru arbitrul Sebastian Coltescu in timpul partidei intre PSG si .

Ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021

S-a aflat ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021. Ce se intampla dupa ce intre SUA si Europa, in ultima perioada, a fost un scandal continuu, cititi in articolul de mai jos. Ce se intampla cu tara noastra dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in .

Ce se intampla in corp dupa prima doza de vaccin anti-covid-19. Medicii rup tacerea

Medicii specialisti ne spun ce se intampla cu organismul dupa prima doza de vaccin impotriva coronavirus. Medic primar cardiolog si Seful Clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic de Urgenta din Tg. Mures, Theodora Benedek a verificat nivelul anticorpilor COVID-19 la doua saptamani de la imunizarea cu prima doza de vaccin. Nimeni nu se astepta la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )