Libnet.ro
UNICEF

07:30

ANUL TRECUT: Companiile americane au cheltuit 121 de miliarde de dolari pentru continut original

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANUL TRECUT: Companiile americane au cheltuit 121 de miliarde de dolari pentru continut original

Companiile americane de media si entertainment au cheltuit anul trecut 121 de miliarde de dolari pentru continut original, inclusiv filme si programe TV, potrivit unei analize Variety Intelligence Platform. continuă pe Ziarul Bursa

Companiile americane de media si entertainment au cheltuit anul trecut 121 de miliarde de dolari pentru continut original

Companiile americane de media si entertainment au cheltuit anul trecut 121 de miliarde de dolari pentru continut original, inclusiv filme si programe TV, potrivit unei analize Variety Intelligence Platform.

Turcia mizeaza in 2020 pe venituri de peste 40 de miliarde dolari

Turcia spera sa atraga in acest an un numar de aproximativ 58 de milioane de turisti straini si totodata mizeaza pe venituri din turism de peste 40 de miliarde dolari, a declarat luni ministrul turc al Turismului, Mehmet Nuri Ersoy, transmite Reuters.

Cum a reusit Oslo sa fie orasul cu o singura persoana moarta in accidente rutiere anul trecut. Niciun copil sub 16 ani nu a murit in Norvegia in accidente rutiere

Doar o persoana a murit anul trecut ca urmare a accidentelor de circulatie pe toate categoriile de varsta din Oslo, arata cifrele oficiale.

Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe 2020. Anul trecut, PSD a facut bugetul abia in luna martie

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni bugetul pe 2020. Anul trecut, in guvernarea PSD, legea bugetului a fost promulgata abia la mijlocul lunii martie.

Bilant sumbru: Aproape trei tone de droguri, confiscate anul trecut de politisti

Politistii antidrog impreuna cu procurorii DIICOT au destructurat, in primele 11 luni ale anului trecut, 57 de grupari de traficanti de droguri si au confiscat aproape trei tone de droguri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )