Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANUL TRECUT Regiunea Vest a avut unul dintre cele mai rapide ritmuri de crestere de dupa criza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANUL TRECUT Regiunea Vest a avut unul dintre cele mai rapide ritmuri de crestere de dupa criza

Regiunea Vest a inregistrat, in 2019 - an care a consemnat si la nivel global o intensificare notabila a activitatii economice - unul dintre cele mai rapide ritmuri de crestere din perioada ulterioara declansarii crizei financiare globale in jurul a 6,5%), ne-a transmis Sorin Maxim, directorul general al Agentiei de Dezvoltare Regionala Vest ADR V). continuă pe Ziarul Bursa

Piata de PC-uri a avut unul dintre cele mai slabe trimestre din istorie

Vanzarile de PC-uri pe plan mondial au scazut cu 10% pe fondul problemelor de productie cauzate de pandemia de coronavirus in China, arata datele IDC si Gartner. Chiar daca cerere a fost, ea nu a putut fi egalata de oferta din piata, fiind probleme logistice dupa ce fabricile si-au suspendat productia un timp.

Ioana Ginghina, in izolare cu prietenul ei si cu Ruxandra: Cred ca nimic nu este intamplator. Sunt mai bine decat anul trecut. Nu moare nimeni dupa un divort

A reusit sa treaca peste un divort cu zambetul pe buze, fara regrete, fara pasi in urma. Acum, chiar si in plina pandemie, traieste una dintre cele mai bune perioade ale vietii ei si arata mai bine ca niciodata. Cum se pregateste pentru Paste, cu cine isi petrece izolarea, ce spune despre actuala relatie si de ce ii este cel mai dor Ioanei Ghinghina, aflati intr-un interviu Ok!.

Consumul de bere pe cap de locuitor a fost de 86 litri anul trecut. Topul tipurilor de bere preferate de romani

Consumul de bere pe cap de locuitor a fost de 86 litri anul trecut, arati un studiu realizat de Berarii Romaniei, care prezinta si topul tipurilor de bere preferate de romani.

Amendati in timpul pandemiei pentru vacanta de anul trecut

Un cuplu a fost amendat pentru pozele din vacanta de anul trecut. Cei doi au postat pe o retea de socializare imaginile, iar la scurt timp s-au trezit amendati.

Chicago Tribune: Cursa pentru un tratament eficient impotriva virusului COVID-19: supozitii, incercari, dar fara un raspuns clar. Vezi cateva dintre cele mai promitatoare tratamente studiate

Pe masura ce COVID-19 continua sa secere zilnic mii de vieti de pe glob, la nivel mondial, eforturile in vederea gasirii unui tratament intra in viteza. Pana acum, in urma unor studii riguroase, niciun tratament nu s-a dovedit ca ar face mai mult bine decat rau un aspect deseori ignorat de presedintele Trump si de unii medici care au promovat presupusele beneficii ale anumitor medicamente. Asta face ca, pe masura ce studiile continua, angajatii din sectorul medical aflati in linia intai sa se gandeasca la propriile strategii. Vezi in articol cateva dintre cele mai promitatoare tratamente studiate.

inmormantare cu 11 persoane, in Caras-Severin. Unul dintre participanti, confirmat cu coroanvirus, a impartit pachete altor oameni

In localitatea Pojejena, judetul Caras-Severin, a avut loc o inmormantare la care au participat 11 persoane, in loc de opt persoane cum este prevazut in ordonanta militara. Doua dintre ele au fost confirmate ulterior cu noul coronavirus. Cea din urma a impartit si pachete altor persoane.

ANALIZA: Telemedicina ar putea fi unul dintre raspunsurile pentru reforma viitoare a sistemului medical

Telemedicina este considerata, in actualul context al pandemiei Covid-19, ca una dintre solutiile care ar putea limita raspandirea virusului si, de asemenea, care ar putea ajuta sistemul de sanatate sa gestioneze cresterea cererii pentru consultatii minore.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )