Libnet.ro
UNICEF

15:30

Anul viitor, investitiile vor reprezenta 4,2% din PIB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Anul viitor, investitiile vor reprezenta 4,2% din PIB

Investitiile vor reprezenta 4,2% din PIB, potrivit proiectului de buget pe anul 2018, iar tara noastra va avea parte de un boom economic, a afirmat, ieri, la Bistrita, vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale. continuă pe Ziarul Bursa

Daea: Sprijinul de un leu pe kilogramul de lana va continua si anul viitor

Sprijinul de un leu pe kilogramul de lana va fi acordat si anul viitor, astfel incat sa nu mai fie lasat niciun fir de lana pe maracini sau ca sa i se dea foc, a declarat ieri, la Alba Iulia, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

WTA: Roberta Vinci si-a anuntat retragerea dupa turneul de la Roma, de anul viitor

Italianca Roberta Vinci, finalista US Open din 2015 la simplu si fost lider la dublu feminin, se va retrage din activitate dupa turneul de la Roma de anul viitor, in luna mai, a anuntat joi jucatoarea de tenis.

Horoscopul dragostei pentru 2018. Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pentru anul viitor

In 2018, fiecare nativ va avea parte de dragoste, dar in moduri diferite. Toti vor iubi si vor fi iubiti. Unii asa cum isi doresc, altii asa cum nu au sperat.

Pensiile, gaura pentru cheltuielile bugetare de anul viitor

Cheltuielile bugetare estimate pentru anul 2018 sunt in suma de 314,5 miliarde lei, in crestere cu 32,7 miliarde lei fata de anul in curs. Cea mai mare crestere o inregistreaza cheltuielile cu asistenta sociala, in special cresterea punctului de pensie si a majorarii indemnizatiei sociale pentru pensionari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )