Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt alarmant in Italia: 463 de morti din cauza coronavirusului

Antena3 Antena3,
Anunt alarmant in Italia: 463 de morti din cauza coronavirusului

Anunt alarmant din Italia. Potrivit autoritatilor, 463 de oameni au decedat din cauza infectiei cu coronavirus. continuă pe Antena3

Toate cursele aeriene intre Romania si Italia sunt anulate din cauza coronavirusului

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat ca toate zborurile spre si dinspre Italia sunt .

Masuri extreme luate peste tot in lume din cauza coronavirusului

Masuri extreme luate peste tot in lume din cauza coronavirusului. Spania a luat decizia de a suspenda cursurile pentru orice forma de invatamant.

Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri

Postasii au primit vineri, 6 martie, noi recomandari de la Ministerul Sanatatii cu privire la masurile de protectie necesare in cazul livrarii pensiilor si a corespondentei catre persoanele izolate la domiciliu din cauza coronavirusului. Astfel, pe langa echipamentul minim de protectie, constand in masti, ochelari de protectie, manusi si un dezinfectant pentru maini, postasii trebuie sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri fata de persoana izolata, a anuntat compania nationala de servicii postale.

Festivalul SXSW de tehnologie, muzica si film a fost anulat din cauza coronavirusului

Festivalul de muzica, tehnologie si film South by Southwest din Austin, Texas, a fost anulat, adaugandu-se unei liste din ce in ce mai mari de evenimente suspendate in intreaga lume din cauza ingrijorarilor cu privire la raspandirea epidemiei de coronavirus, anunta Mediafax, citand Reuters.

Toate evenimentele sportive din Italia suspendate din cauza coronavirusului

Comitetul Olimpic National Italian CONI) a decis, luni, suspendarea tuturor evenimentelor sportive din Italia din cauza epidemiei de coronavirus.

Fotbal: Strasbourg vs PSG, primul meci din Ligue 1 amanat din cauza coronavirusului

Meciul dintre Strasbourg si PSG, programat sambata, de la ora 18:30, in cadrul etapei a 28-a din Ligue 1, a fost amanat din cauza riscului de raspandire a coronavirusului, a anuntat Liga Profesionista de Fotbal din Franta, potrivit AFP.

Ce vor face patronii daca angajatii nu mai vin la munca din cauza coronavirusului

Patronii trebuie se se pregateasca temeinic pentru situatiile in care angajatii lor nu mai pot veni la serviciu din cauza coronavirusului, fie ca sunt in carantina sau izolare sau, pur si simplu, s-au luat astfel de masuri preventive.

Tara care a eliberat temporar zeci de mii de detinuti din cauza coronavirusului COVID-19

Aproximativ 70. 000 de detinuti au fost eliberati temporar de catre autoritatile din Iran ca o modalitate de a preveni raspandirea coronavirusului COVID-19 in inchisori, transmite Reuters. Autoritatile.

Meciurile din Liga I se vor disputa cu portile inchise din cauza coronavirusului

Meciurile de fotbal din Liga I se vor disputa cu portile inchise incepand de duminica, 8 martie, a declarat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Stefan, din cauza raspandirii virusului COVID-19.

Iranul elibereaza temporar 70.000 de detinuti din cauza coronavirusului

Instantele din Iran au decis eliberarea temporara a 70. 000 de detinuti din inchisori in incercarea de a stopa raspandirea noului coronavirus, a anuntat seful sistemului judiciar Hojatoleslam Ebrahim Raeisi, potrivit CNN, care citeaza presa locala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.205 seconds )