Libnet.ro
UNICEF

06:00

Anunt BOMBA facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

B1 B1,
Anunt BOMBA facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

E spontan, haios si una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul TV romanesc. Pavel Bartos pare sa fie mereu o sursa de buna dispozitie pentru toti cei din jurul sau, dar viata nu a fost atat de. continuă pe B1

Anunt BOMBA facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

E spontan, haios si una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul TV romanesc. Pavel Bartos pare sa fie mereu o sursa de buna dispozitie pentru toti cei din jurul sau, dar viata nu a fost atat de.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

CantaretulDaniel Siminica murit subit, in urma unui infarct. BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E iN STARE DE SOC GALERIE FOTO) Vestea trista a fost data.

LOTO 649. Numerele extrase joi 5 septembrie 2019. Anunt important facut de Loterie

LOTO 6 din 49 din 5 septembrie2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Loto 5 din 40 din 5 septembrie2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Joker din 5.

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica popularaElena Ionescu Cojocarus-a stins din viata, la varsta de 68 de ani, informeaza Adevarul. Artista a murit din cauza unor complicatii cardiace.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )