Libnet.ro
UNICEF

18:15

Anunt BOMBA inainte de Finala Ligii Campionilor: MOTIVUL pentru care Liverpool porneste cu un DEZAVANTAJ MAJOR

B1 B1,
Anunt BOMBA inainte de Finala Ligii Campionilor: MOTIVUL pentru care Liverpool porneste cu un DEZAVANTAJ MAJOR

Atacantii Mohamed Salah si Sadio Mane nu vor fi in cea mai buna forma fizica impotriva lui Real Madrid din cauza Ramadanului. Cei doi refuza sa manance sau sa bea apa de la rasarit pana la apusul. continuă pe B1

Kievul se face de ras inainte de finala Ligii Campionilor

Preturile au explodat la Kiev inaintea finalei Ligii Campionilor la fotbal, in care se vor intalni sambata echipele Real Madrid si FC Liverpool, riscand sa se transforme in cosmar pentru suporterii celor.

LIVE Real Madrid Liverpool, finala Ligii Campionilor. Toate detaliile

LIVE Real Madrid Liverpool, finala Ligii Campionilor. Toate detaliile - Toate tichetele au fost vandute imediat pentru meciul marii finale a Ligii Campionilor care va avea loc pe arena Olimpiski din Kiev.

Supriza in lotul lui Liverpool pentru finala Ligii Campionilor

Jurgen Klopp a anuntat lotul de 24 de jucatori pe care il va deplasa la finala Ligii Campionilor contra lui Real Madrid.

Totul despre finala Ligii Campionilor

Campionatul Mondial se apropie, insa finala Ligii Campionilor din acest an e cel putin la fel de asteptata. O confruntare a fotbalului ultra-ofensiv cu cel pragmatic va avea loc sambata, de la 21:45, la Kiev. Real Madrid si Liverpool se intalnesc dupa 37 de ani intr-o finala, asa cum arata infograficulBetano.

Finala Ligii Campionilor. Violente la Kiev

Doua persoane au fost ranite si alte doua au fost arestate dupa ce un grup de suporteri ai echipei engleze Liverpool a fost atacat joi noaptea intr-o cafenea de la Kiev, inaintea finalei Ligii Campionilor la.

Cum arata urnele valorice pentru viitoarea editie a Ligii Campionilor

Publicatia spaniola Marca a anuntat cum arata cele patru urne valorice pentru tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, editia 2018/2019.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )