Libnet.ro
UNICEF

15:01

Anunt care te va lasa MASCA. Gigi Becali isi pregateste plecarea... iN CERURI. Latifundiarul vrea sa-si DONEZE averea

B1 B1,
Anunt care te va lasa MASCA. Gigi Becali isi pregateste plecarea... iN CERURI. Latifundiarul vrea sa-si DONEZE averea

Controversatul om de afaceri Gigi Becali a facut un anunt la care nu se astepta nimeni. Latifundiarul spune ca vrea sa-si doneze toata averea bisericilor, pentru ca in ceruri sa aiba palat cu. continuă pe B1

Gigi Becali, prins in timp ce incalca legea: Cum a fost filmat latifundiarul din Pipera (VIDEO)

Gigi Becali fenteaza legea. Latifundiarul din Pipera se grabea sa ajunga la palat si nu a mai tinut cont de regulile de circulatie. Acesta a intrat cu bolidul de lux pe interzis, potrivit wowbiz. ro. Gigi Becali er.

Gigi Becali, derapaj uluitor: Miriuta e maghiar. Cum sa fie impotriva ungurilor de la CFR?

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre lupta la titlu si despre sansele ca Dinamo sa ajunga in play-off. Finantatorul stelist a avut un derapaj la adresa lui Vasile Miriuta, antrenorul lui Dinamo, ?.

Casele ridicate de Gigi Becali pentru sinistratii din Dolj, scoase la vanzare

Casele ridicate de Gigi Becali la Rast sunt scoase la vanzare. in primavara anului 2006, Dunarea s-a revarsat cu putere peste satul din judetul Dolj si adistrus 800 de case. 4000 de oameni au fost.

Florin Salam a cerut INSTANTEI sa autorizeze NUNTA fiicei MINORE. Ce MOTIV a avut celebrul cantaret de a recurs la acest gestTe va lasa MASCA!

Fiica lui Florin Salam, Betty Stoian, urmeaza sa se marite in vara acestui an cu logodnicul ei, Catalin Visanescu, iar pregatirile pentru marele eveniment au inceput. Singura problema, care poate.

FCSB mai pierde un om de baza! Gigi Becali: Mi-au oferit 2,5 milioane de euro

Dupa ce l-a vandut pe Florin Nita la Sparta Praga, FCSB ar putea ramane fara un alt jucator important, care e dorit in China.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )