Libnet.ro
UNICEF

13:00

Anunt important de la ANM! Iarna grea in Romania. Cand vin ninsorile si gerul

Playtech Playtech,
Anunt important de la ANM! Iarna grea in Romania. Cand vin ninsorile si gerul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarea perioada. Dupa ce ne-am obisnuit cu temperaturi mult mai ridicate decat media normala pentru aceasta perioada, meteorologii anunta ca valorile termice vor cobori sub zero grade Celsius spre finalul lunii noiembrie. ANM: Nu putem exclude episoadele mai scurte cu fenomene severe Meteorologii anunta ca . continuă pe Playtech

Anunt important pentru angajati, despre zilele libere din 2019. Cum se schimba, anul acesta, situatia de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei

Zile libere 2019. Anunt important pentru angajati! Cum se schimba, anul acesta, situatia de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei. Zile libere din 2019. Cum se schimba, anul acesta, situatia de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei? Guvernul este obligat sa stabileasca anual, in primele 15 zile ale anului, ce libere suplimentare vor .

Director ANM: Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Mateescu, director general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Iarna grea face ravagii in Europa! Ninsorile abundente au provocat haos in estul Austriei. Cand vine iarna in Romania

Gerul si ninsorile le fac deja viata grea locuitorilor din mai multe tari ale Europei. in estul Austriei, un intreg orasel a ramas fara energie electrica din cauza unor avarii provocate de zapada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )