Libnet.ro
UNICEF

21:45

Anunt important facut de Posta Romana. Ce trebuie sa stie pensionarii care nu au fost gasiti acasa de postas

Antena3 Antena3,
Anunt important facut de Posta Romana. Ce trebuie sa stie pensionarii care nu au fost gasiti acasa de postas

Compania Nationala Posta Romana a finalizat, vineri, distribuirea la domiciliu a drepturilor banesti reprezentand pensiile publice, cu trei zile inainte de termenul oficial comunicat anterior, precizeaza institutia intr-un comunicat. continuă pe Antena3

MINISTRUL MUNCII: Am terminat plata pensiilor in numerar, prin Posta Romana, la toate adresele la care au fost gasiti pensionarii la domiciliu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca a fost finalizata plata tuturor pensiilor, inclusiv a celor distribuite prin Posta Romana, acolo unde beneficiarii au fost gasiti la domiciliu. La randul lor, reprezentantii Postei au precizat ca pensionarii care nu au fost gasiti acasa pot ridica drepturile banesti de la ghisee, pana pe 21 ianuarie, transmite News. ro.

Posta Romana a finalizat distribuirea pensiilor Grigorescu: Lipsesc bancomate in 70% din comune

Compania Nationala Posta Romana a finalizat, cu trei zile inainte de termenul comunicat oficial, distribuirea drepturilor banesti reprezentand pensii din sistemul public, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Posta Romana, despre dificultatile pensionarilor: Sute de mii de batrani traiesc singuri. 70% din sate nu au bancomate

Reprezentantii Postei Romane au vorbit sambata despre dificultatile pe care le intampinap pensionarii, in special cei din mediul rural, unde sute de mii de batrani isi duc viata singuri, fara copii sau nepoti, iar 70% dintre sate sau comune nu au nici macar un bancomat.

Ce anunt a facut Anca Turcasiu, dupa 23 de ani de relatie cu sotul ei. A dat vestea chiar cand erau in vacanta

In ultima perioada s-a zvonit ca Anca Turcasiu si sotul ei sunt la un pas de divort, insa vedeta le-a dat tuturor vestea cea mare. Chiar cand erau plecati in vacanta, cei doi s-au fotografiat si in ipostaze inedite, spre marea bucurie a fanilor din mediul online. in fotografii se poate vedea si ce destinatie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )