Libnet.ro
UNICEF

08:30

Anunt IMPORTANT al MAE privitor la romanii care traiesc in Marea Britanie. Intra in vigoare un nou STATUT. Ce se intampla cu acestia?

B1 B1,
Anunt IMPORTANT al MAE privitor la romanii care traiesc in Marea Britanie. Intra in vigoare un nou STATUT. Ce se intampla cu acestia?

MAE precizeaza ca dupa Brexit, cetatenii europeni cu resedinta legala in Marea Britanie vor beneficia, in continuare, de drepturile oferite de legislatia europeana, in baza obtinerii unui. continuă pe B1

Anunt important pentru romanii cu rate in lei. BNR a anuntat noul indice ROBOR

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la nivelul de 2,12%, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a.

NASA va face un anunt important despre VANATOAREA de extraterestri

NASA va face un anunt foarte important despre vanatoarea de extraterestri, in urma parteneriatului pentru inteligenta artificala cu Google. Reprezentantii Agentiei Spatiale sustin ca stirea va fi.

Veste normala dinspre ANAF: Romanii care au de primit mai multi bani de la Stat decat au de achitat nu vor mai fi trecuti in lista datornicilor

Nu se considera ca un debitor inregistreaza obligatii fiscale restante daca inregistreaza debite la buget si concomitent inregistreaza o cerere de rambursare pentru sume mai mari decat debitele, cerere aflata in curs de solutionare. in cazul in care contribuabilii sunt notificati de existenta unor datorii la buget, acestia au dreptul sa se prezinte la organul fiscal in termen de 5 zile de la comunicare pentru punerea de acord asupra debitului, se arata intr-un document publicat recent in Monitorul Oficial. Vezi aici Ordinul Presedintelui ANAF .

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )