Libnet.ro
UNICEF

10:45

Anunt important de la Ministerul Sanatatii. Toti bebelusii nascuti in spitalele de stat din Romania vor beneficia de acest control gratuit!

Antena3 Antena3,
Anunt important de la Ministerul Sanatatii. Toti bebelusii nascuti in spitalele de stat din Romania vor beneficia de acest control gratuit!

Copiii nascuti in maternitatile de stat din Romania beneficiaza de control auditiv gratuit, realizat cu aparatura medicala moderna incepand din luna decembrie, Ministerul Sanatatii extinzand programul de. continuă pe Antena3

Toti copiii nascuti n maternitatile de stat beneficiaza de control auditiv gratuit ncepnd de luna aceasta

Toti copiii nascuti in maternitatile de stat din Romania beneficiaza, incepand din aceasta luna, de control auditiv gratuit, realizat cu aparatura medicala moderna. Ministerul Sanatatii a extins programul de screening auditiv la nivel national.

Codrin Stefanescu, anunt important despreConsiliul National al PSD: Liviu Dragnea va transmite un mesaj care va crea multe ecouri

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, afirma ca, duminica, la Consiliul National al social-democratilor, presedintele partidului, Liviu Dragnea, va transmite un mesaj extrem de important, care va crea fo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )