Libnet.ro
UNICEF

11:45

Anunt important pentru bucuresteni! Ce trebuie sa faca orice persoana care va intra in Centrul Vechi

Antena3 Antena3,
Anunt important pentru bucuresteni! Ce trebuie sa faca orice persoana care va intra in Centrul Vechi

Viceprimarul general al Capitalei, Aurelian Badulescu, a anuntat, miercuri, ca va fi introdusa obligativitatea purtarii mastilor in zona pietonala din Centrul Vechi. continuă pe Antena3

Kaufland are un anunt important pentru toti romanii care-i calca pragul

Kaufland Romania este unul dintre cele mai cautate supermarketuri. Retailerul german si-a obsnuit clientii sa ofere, zilnic sau saptamanal, reduceri la cat mai multe produse. Kaufland a publicat.

Atentie romani, anunt important despre pensii. Metoda noua pentru recalcularea pensiilor. Cum intram in lumea civilizata

Un nou anunt important despre pensiile romanilor a fost facut de catre Ministru Muncii, Violeta Alexandru. O noua metoda de recalculare va intra in actiune. Care este noua metoda de recalculare a pensiilor. Un anunt important de care romanii trebuie sa stie. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru vorbeste despre marirea pensiilor. Nu este vorba despre celebra majorare .

Anunt de ultima ora de la Banca Transilvania: se intampla cu banii tai cand vrei sa-i scoti din banca

Dupa un scandal destul de serios, Banca Transilvania a venit cu un anunt important pentru clienti. BT incearca sa explice ce se intampla cu banii tai. Pe 22 iulie s-a aflat ca Banca.

Veste buna pentru bucuresteni! S-a deschis un nou complex comercial, iar zona are si un parc modern

Un nou complex comercial a fost construit si dat in folosinta in cartierul Drumul Taberei din Capitala. Acesta are aproape 3. 000 de metri patrati si pe langa spatiile pentru comercianti are si un parc modern pentru locuitorii din zona. Constructia a inceput in urma cu opt luni si s-a ridicat la peste 350. 000 de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )