Libnet.ro
UNICEF

15:45

Anunt important pentru milioane de romani: ce faci ca sa n-ai facturi mai mari la gaze

Playtech Playtech,
Anunt important pentru milioane de romani: ce faci ca sa n-ai facturi mai mari la gaze

Milioane de romani s-ar putea trezi, de la 1 iulie, cu facturi mai mari la gaze, din cauza schimbarii legislatiei. Din fericire, exista cateva parghii la care poti apela si de care furnizorii. continuă pe Playtech

Anunt important pentru soferii cu permisul suspendat

Cei care au permisul suspendat si vor sa reintre mai repede in posesia lui vor avea la dispozitie trei zile pe saptamana pentru a da examenul de verificare a cunoasterii regulilor de circulatie, arata Brigada de Politie Rutiera BPR).

Se dau cate 1.200 de lei de la stat pentru acesti romani. Cine ia banii si ce trebuie facut

O veste buna pentru multi romani a venit de la Guvern, care asigura fonduri, in perioada 2020 - 2022. Ce propune Guvernul e o schema de sprijin financiar. Guvernul deruleaza un program de.

Eveniment tehnic important pentru Bitcoin, ce se produce o data la 4 ani: Cum va evolua pretul monedei dupa acest moment

In urma depasirii pragului de 9. 500 de dolari, cumparatorii Bitcoin au continuat sa domine si au reusit sa duca pretul peste 10. 000 de dolari, pentru prima data din februarie. Pe fondul efectelor devastatoare ale pandemiei de COVID-19 asupra economiei globale, aceasta performanta parea greu de crezut in urma cu doar o luna, arata o analiza a unei case de brokeraj. Asadar, atingerea pragului de 10. 000 de dolari ar putea fi considerata o reusita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )