Libnet.ro
UNICEF

01:06

Anunt important pentru pensionari. Ce se intampla cu banii, in luna ianuarie

Playtech Playtech,
Anunt important pentru pensionari. Ce se intampla cu banii, in luna ianuarie

Nou anunt important pentru pensionari! Anul 2020 vine cu o schimbare in privinta indemnizatiilor lor. Ce se intampla cu banii din ianuarie? Casa Nationala de Pensii Publice a facut anuntul. Anunt important pentru pensionari Casa Nationala de Pensii Publice a informat de curand ca o parte din pensonari vor putea primi in luna ianuarie a . continuă pe Playtech

Anunt important pentru cei care primesc pensia prin posta! Cand veti lua banii in luna ianuarie

Gabriela Firea, anunt important pentru bucuresteni: in primavara anului viitor se va putea circula pe Podul Ciurel

In primavara anului viitor, bucurestenii vor putea circula pe Podul Ciurel, prima etapa a proiectului Strapungere Ciurel - Nod Rutier Virtutiiapropiindu-se de final, a anuntat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Temperatura record pentru luna ianuarie, inregistrata in Norvegia

Un mic oras din vestul Norvegiei a stabilit joi un nou record pentru cea mai ridicata valoare termica din luna ianuarie in aceasta tara scandinava, a anuntat Biroul Meteorologic Norvegian, potrivit DPA.

Loto. Loto 649. Anunt important facut de Loteria Romana

Fondurile de castiguri pentru Tragerile Speciale Loto 649 de Anul Nou, care vor avea loc marti, 31 decembrie, au fost suplimentate cu 1,5 milioane de lei, din care un milion de lei la tragerea principala 649, iar 500. 000 de lei la tragerea suplimentara 649, informeaza luni Loteria Romana.

Merkel: Acordul dintre Gazprom si Naftogaz, un semnal important pentru aprovizionarea cu gaze in Europa

Cancelarul german, Angela Merkel, a salutat acordul pe cinci ani la care au ajuns consortiul rus Gazprom si cel ucrainean Naftogaz pentru tranzitul de gaze rusesti prin Ucraina, pe care l-a calificat drept un important semnal pentru garantarea aprovizionarii cu gaze in Europa, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )