Libnet.ro
UNICEF

17:00

Anunt important pentru profesori: Vor fi suplimentate posturi in 11 judete si Bucuresti

Antena3 Antena3,
Anunt important pentru profesori: Vor fi suplimentate posturi in 11 judete si Bucuresti

Numarul posturilor din unitatile de invatamant preuniversitar de stat in anul scolar 2018-2019 va fi suplimentat in 11 judete si in municipiul Bucuresti cu 1. 336, a declarat prim-ministrul Viorica. continuă pe Antena3

Anunt important pentru mii de romani. Peste cateva zile nu se mai pot cere despagubiri

Fostii proprietari de imobile nationalizate si mostenitorii acestora, care au formulat notificari in temeiul Legii nr. 10/2001 si ale caror dosare se aflau inregistrate la Autoritatea Nationala pentru.

Anunt important pentru romanii care merg in Franta! Alerta de calatorie de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, de luni pana joi, in sudul Frantei - departamentele Bouches-du-Rhone, Var, Alpes-Maritimes, Vaucluse, Gard, Pyrenees Orientales - se instituie cod portocaliu de inundatii.

Anunt important pentru toti soferii romani: Este vorba de cutia de viteze de la Dacia!

Decizie radicala la Dacia. Normele de depoluare valabile din septembrie si intrarea in vigoare a noului sistem de testare WLTP obliga producatorul autohton sa stopeze comercializarea modelului Duster echipat cu.

Noi reguli dure pentru profesori: ce se intampla cu meditatiile

Ministerul educatiei a adoptat Codul de etica pentru profesori, iar odata cu acesta, cadrele din invatamantul preuniversitar primesc o lovitura foarte dura. Documentul care li se aplica profesorilor din invatamantul preuniversitar vine cu cateva restrictii importante. Cei mai afectati vor fi profesorii care isi asigurau un venit suplimentar din meditatii. Noul Cod de etica pentru [] .

Numarul de posturi din nvatamnt nu va mai fi redus, ci majorat/ Viorica Dancila: Vorbim de un numar suplimentar de 1.336 de posturi n 11 judete si n Bucuresti

Ordinul privind numarul maxim de posturi finantate din bugetul de stat pentru unitatile de invatamant preuniversitar de stat in anul scolar 2018-2019 va fi modificat, a declarat miercuri premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de Guvern. Astfel, numarul de posturi nu va mai fi redus, asa cum era prevazut initial, ci va creste. Vor fi suplimentate posturi in 11 judete si in Municipiul Bucuresti. Vorbim de un numar total de 1. 336 de posturi, a spus Dancila.

Viorica Dancila, noi promisiuni pentru profesori

Ordinul fostului ministru al Educatiei, Valentin Popa, prin care se taiau 4. 000 de posturi din Educatie, va fi anulat. Mai mult, premierul Viorica Dancila a anuntat ca numarul de posturi va fi suplimentat cu.

Producatorii de medicamente, anunt ingrijorator pentru pacienti. Peste doua mii de medicamente vor disparea de pe piata

Producatorii de medicamente spun ca alte 2. 300 de medicamente care vor disparea de pe piata 523;n perioada imediat urmatoare, completand lista celor aproape 2. 000 retrase de producatori in decursul ultimilor doi.

SOC in muzica populara! FUEGO, in lacrimi! Este vorba despre marea cantareata IRINA LOGHIN! Anunt cutremurator pentru fani

Indragitul cantaret Fuego a recunoscut respectul pe care il poarta pentru marea cantareata Irina Loghin! Recent, acesta a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare despre prietenia.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ministrul Economiei a votat: Votul de astazi este important pentru noi, dar mai ales pentru copiii nostri.

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a anuntat, pe Facebook, ca a votat la referendumul pentru revizuirea Constitutiei cu mandrie si cu demnitate. Am votat, cu mandrie si demnitate, la acest referend.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )