Libnet.ro
UNICEF

21:30

Anunt important pentru toti cei care au fix acasa! ANCOM a decis

Antena3 Antena3,
Anunt important pentru toti cei care au fix acasa! ANCOM a decis

Vesti importante pentru toti romanii care au telefon fix acasa. Anuntul vine de la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM). Vezi AICI despre ce este. continuă pe Antena3

Schimbare brusca a Codului rutier: Amenzi drastice pentru toti romanii care fac asta...

Noul Cod rutier, intrat in vigoare la 1 octombrie, aduce schimbari majore pe care toti soferii romani ar trebui sa le cunoasca. Una dintre acestea vizeaza plata amenzilor. Astfel, de acum, amenzile.

Dorina Rusu, membra a CNA, povesteste cum s-a trezit acuzata de lipsa de patriotism dupa ce a criticat clipul Guvernului pentru Centenar. Toti aia care critica guvernul de centenar sunt niste idioti

Dorina Rusu, propusa de presedintele Iohannis in Consiliul National al Audiovizualului, a relatat vineri, pe Facebook, cum s-a derulat sedinta in care a fost discutat clipul video facut de Guvern pentru celebrarea Centenarului. Toti aia care critica guvernul de centenar sunt niste idioti. M-am saturat de ca. turile astea, a fost concluzia unui membru CNA sustinator al Guvernului, scrie Dorina Rusu.

Anunt fara precedent facut de indragitul Pavel Bartos: Din pacate totul se confirma...

E spontan,haios si una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul TV romanesc. Paves Bartos pare sa fie mereu o sursa de buna dispozitie pentru toti cei din jurul sau, dar viata nu a fost atat de.

Centenar: Urari pentru Romania de la cei care ne-au invatat imnul

Sportivii romani, cei care au adus numeroase bucurii romanilor, ii doresc Romaniei, cu ocazia Centenarului, sa aiba parte de unitate si si-au exprimat speranta ca domeniul in care au activat sa revina in fruntea ierarhiei mondiale. News. ro i-a intrebat pe unii dintre cei mai reprezentativi sportivi romani ce ureaza tarii lor cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

MESAJE DE SFANTUL ANDREI. Cele mai frumoase MESAJE pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de SFANTUL ANDREI

MESAJE DE SFANTUL ANDREI este ocrotitorul romanilor, pe care il praznuim pe 30 noiembrie. Pe langa cadoul pe care il oferiti celor care isi sarbatoresc onomastica de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )