Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt important pentru toti posesorii de masini pe motorina! Ce se intampla, de acum, in Romania, cu autovehiculele de acest gen

Playtech Playtech,
Anunt important pentru toti posesorii de masini pe motorina! Ce se intampla, de acum, in Romania, cu autovehiculele de acest gen

Masinile diesel sunt tot mai putin cautate in Uniunea Europeana, in timp ce numarul inmatricularilor de vehicule electrice a crescut. Trendul se mentine si in Romania. in primele 9 luni din anul 2019 au fost inmatriculate aproape 1. 000 de autoturisme cu propulsie electrica. Romanii inmatriculeaza tot mai putine masini diesel Masurile adoptate de Uniunea Europeana . continuă pe Playtech

Dancila spune ca PSD va contesta votul din Diaspora. Anunt important pentru romani, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta votul din diaspora pentru alegerile prezidentiale, dupa ce au fost inregistrate 2. 000 de plicuri cu voturi prin corespondenta pentru turul 2 de scrutin. Purtatorul de cuvant al Autoritatii Electorale Permanente AEP) a declarat ca plicurile vor fi desigilate in seara zilei de 24 noiembrie. Viorica Dancila a .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT diaspora. Anunt important pentru romanii care voteaza in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT diaspora. Scoli, centre culturale, hoteluri, restaurante sau spatii de divertisment pentru copii vor gazdui sectii de votare pentru romanii din diaspora la alegerile prezidentiale.

LOTO 6 din 49.Loteria Romana, anunt important pentru jucatori. Suma este uriasa

LOTO 6 din 49Loteria Romana a acordat, in primele zece luni ale anului, premii in valoare de peste 185 de milioane de euro, dintre care aproape 23 de milioane de euro in luna octombrie, a anuntat societatea.

Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii. Ce se intampla cu cresterea promisa

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, in Guvernul Orban, a facut un anunt despre salariile bugetarilor. Aceasta a dezbatut si masura propusa in fostul guvern PSD, cu privire la majorarea salariului minim, incepand cu 1 ianuarie 2020. Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii Noul ministru al Muncii a fost de parere ca aceasta .

Anunt ingrijorator pentru romani! Guvernul Orban planuieste restructurari. Unde se va taia

Premierul a facut un anunt ingrijorator pentru romani. Guvernul Orban planuieste, printre altele, restructurari la nivelul institutiilor statului. Ludovic Orban a prezentat o situatie cat se poate de alarmanta, care ii vizeaza pe multi, cu doar doua zile inainte de alegerile prezidentiale. Anunt ingrijorator pentru romani: Guvernul Orban planuieste restructurari Guvernul PNL condus de Ludovic .

Rares Bogdan, mesaj important pentru romani la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. El a votat deja

Rares Bogdan le-a transmis romanilor un measj important cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale. Prim-vicepresedintele PNL a votat deja, la Roma, alaturi de Oreste Teodorescu si de alti oameni care fac parte din Societatea Civila. El le-a transmis alegatorilor sa iubeasca Romania in fiecare zi, oriunde s-ar afla. Rares Bogdan a votat la Roma, .

Donald Tusk, mesaj important pentru Ludovic Orban. Ce i-a transmis, in romana, noului premier al tarii

Donald Tusk i-a transmis un mesaj cat se poate de important premierului proaspat investit, Ludovic Orban. Oficialul de la Bruxelles a dorit sa isi arate sprijinul pentru tara noastra, iar adresele au venit in mod surprinzator, marti. Totul dupa ce Guvernul Orban a trecut in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Donald Tusk, mesaj .

GATA, E LEGE! Toti POSESORII de permis AUTO, OBLIGATI SA DEA DIN NOU EXAMENUL! SOC pentru soferii romani

Toti soferii romani trebuie sa fie la curent cu aceste reguli,dar si cei vor sa obtina permisul de conducere! S-au schimbat cateva reguli importante. Neaparat trebuie sa aflatica nu oricine.

Anunt crunt pentru bucuresteni in pragul iernii. RADET ar putea intra in faliment

Regia Autonoma de Distributie si Transport al Energiei Termice RADET) ar putea intra luni in faliment, iar Primaria Capitalei trebuie sa fie pregatita pentru aceasta situatie, a afirmat, miercuri, ministrul Ec.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )